0

At slå den døde hestetræning

May 4, 2023

af Matt Weik

Definitionen af sindssyge er at gøre nøjagtigt den samme ting igen og igen og forventer et andet resultat. Dette er præcis, hvad der sker med “at slå den døde hestetræning.” Så mange mennesker gør nøjagtigt det samme, hver gang de er i fitnesscenteret, at de plateau og ikke ser nogen ændringer i deres fitnessniveau eller deres fysik. De fortæller fortsat sig selv og andre, at de lægger i tiden og arbejder på gymnastiksalen, men der foretages ingen ændringer. Du kan kun gøre nøjagtigt den samme ting, så mange gange, før din krop tilpasser dig, og du kræver Palmeiras Trøje en anden stimulus til at være til stede for at “chokere” musklerne og kraftændringerne. Denne artikel vil hjælpe dig med at bemærke, når du er på et plateau, og hvordan du kommer ud af det.

Det er allerede dødt … lad det være i fred
Du forstår nøjagtigt, hvad jeg taler om – og måske er du et levende bevis på dette, når du sidder fast i en hjørne lige nu med dine træningspas og fremskridt. Du ser de mennesker, der går ind i fitnesscentret, gøre nøjagtigt de samme øvelser, med nøjagtig samme vægt, med nøjagtigt de samme reps og sæt, at det er som urværk. Eller den nøjagtige samme person lever på løbebåndet hver dag går den nøjagtige samme hastighed for den nøjagtige samme tidsvarighed. Jeg er træt bare ved at tro på det. Dit krav om at ændre tingene og holde dem friske!

Generelt, når du er i denne fase, ser du ikke skalaændringen, ser du ikke dine vægte gå op på øvelser, og det eneste, der ændrer sig, er dit skuffelsesniveau. Du forstår den “chok og ærefrygt” -effekt, der tager placering for at få en reaktion ud af mennesker? Det nøjagtige samme princip gælder for dit helbred og fitness. Når du vil have en reaktion ud af din krop, “chok og ærefrygt” den.

Samme gamle nøjagtige samme gamle træning
Hvis du ikke ser nogen resultater fra din tid i gymnastiksalen, kræver du at se på, hvad du laver fra det tidspunkt, du går ind i fitnesscenteret til det tidspunkt, du går ud. Ser du gentagelse? ændre det op. Tilføj mere vægt, og sænk reps. Brug mindre vægt og brug en højere rep -rækkevidde. Tilføj et ekstra sæt eller to. Brug drop -sæt eller træne med en partner, og fokus på krævede reps i slutningen af sæt. I stedet for at gøre jævn specificer cardio, skal du bruge intervaller. Prøv HIIT eller TABATA. Svøm i stedet for konstant at banke dine led på løbebåndet. Eller hvis du altid bruger løbebåndet, skal du skifte til cyklen eller trappen. Der er så mange forskellige ting, du kan gøre for at ændre dine træningspunkter, at du ikke har nogen grund til nogensinde at sidde fast i et hjørne eller blive træt af din træning.

Hvad spiser du?
Vi forstår alle, at den mad, du lægger i munden, til sidst vil gøre eller bryde dine resultater, uanset hvor hårdt du træner, eller hvor lang tid du tilbringer i gymnastiksalen. Hvis du spiser nøjagtigt de samme fødevarer hver dag (uanset om de er sunde eller ej), ændres din krop ikke nødvendigvis (til det bedre). Hvis du spiser 2.000 kalorier om dagen, og dine vedligeholdelseskalorier er 2.000 om dagen, kan du ikke forvente at tabe eller få VM i fodbold Trøje nogen vægt afhængig af dine mål. For at ændre dig kravet om at tvinge forandring. For at tabe dig skal du kræve at Olympique Lyonnais Trøje spore dine kalorier og eliminere 500 kalorier hver dag fra din diæt for at tabe et pund om ugen. Hvis du ønsker at vinde, skal du tilføje 500 kalorier hver dag og foretage justeringer derfra.

Spil også med dine makroer. Hver af vores kroppe reagerer forskelligt på makronæringsstoffer såsom kulhydrater og fedt. Måske klarer din krop sig bedre med højere fedt og lavere kulhydrater? Eller måske omvendt? Nøglen er, at du ikke kan gå af med de forslag, som regeringen har lagt ud og følge madpyramiden – vi har ikke en størrelse, der passer til al plan for sundhed og fitness. Og hvis du tror, vi gør det, skal du kigge omkring dig og se, hvordan fedme plager vores land. Tro på, at planen fungerer? Det er ikke.

Du lægger ikke indsatsen
Vi rørte ved det kort i begyndelsen af artiklen, men hvis du ikke gør en indsats, kan du ikke forvente at få meget af det. Jeg har set masser af mennesker i fitnesscenteret, der går rundt, tage langvarige hvileperioder, sidde i saunaen eller tunge damprummet, stoppe for at tale med venner, flirte med det modsatte køn, sidde på udstyr, der ruller med det sociale netværk på deres telefon osv. Hvis du ikke er dedikeret til at skubbe dig selv i gymnastiksalen, skal du ikke forvente at se accelererede resultater. Faktisk skal du ikke sprænge andre menneskers tid og bare ikke engang gå i gymnastiksalen. Du optager udstyr, som folk, der er hengivne, faktisk ønsker at bruge.

Bare fordi du har et medlemskab af fitnesscenter og dukker op, betyder det ikke pludselig, din krop vil give dig et klap på ryggen for at tage en indsats og straks gør dig et solidt ved at vende på fedtforbrændingsafbryderen – Hvis det kun fungerede på den måde. Dit krav om at udfordre dig selv på fitnesscentret og bruge din tid med omhu – ikke kun for at hjælpe med at opnåing bedre resultater, men din tid er også værdifuld, så hvorfor skulle du bruge mere tid der, end du kræver? Kom ind, slå det hårdt og kom ud. Det er så simpelt som det. Folk klager allerede nok over, at de ikke har tid til at træne, ikke være den person, der forklarer dem, at du bruger mere end to timer om dagen på at træne, du gør dig selv og dem en bjørnetjeneste.