0

MMA Journalists Association fortæller medlemmerne “ikke at underskrive” UFC-ikke-forskudskontrakt

March 14, 2023

opdatering 20. maj 2020-I dag frigav MMAJA en endnu mere erklæring, der kaster lys over sandheden om, at UFC åbenbart har tilpasset deres ikke-ødelæggende kontrakter Med medier er det reviderede sprog dog stadig så godt restriktivt for Mmaja’s smag. Nedenfor er deres opdaterede erklæring:

Officerne i MMA Journalists Association er bevidste om en opdatering til kontrakten om, at UFC har bedt mediemedlemmer om at indikere i køb til at dække online -begivenheder personligt. Mens vi er motiverede af UFC’s vilje til at ændre ordlyden af kontrakten som reaktion på spørgsmål, der er bragt af MMAJA såvel som andre, kan vi stadig ikke anbefale medlemmer at indikere denne aftale, som vi stadig betragter som unødvendigt restriktiv.

For enhver form for endnu flere bekymringer eller bekymringer, skal du være helt fri til at nå ud til MMAJA -officerer individuelt eller kollektivt.

Oprigtigt,

Ben Fowlkes, præsident
Ariel Helwani, vicepræsident
Marc Raimondi, kasserer
Josh Gross, sekretær
Jeff Wagenheim, at stor officer
Dave Doyle, at stor officer

__________________________________________________________

Et showdown er i gang mellem MMA -journalister såvel som UFC.

Sidste uge brød debatten ud med åbenbaringen om, at både kæmpere såvel som medier i UFC 249 blev bedt om at indikere en kontrakt, der omfattede en ordning om, at ”deltageren ikke vil foreslå eller interagere med nogen form for person eller enhed, som aktiviteterne har været eller afholdes uden passende sundhed, sikkerhed eller andre forholdsregler, hvad enten det er relateret til Covid-19 eller på anden måde ”

I dag talte en række ring læger om en sådan klausul såvel som den ugunstige effekt, det måtte have omgivende indsamling “data, der kræves for epidemiologer, ringer læger, lovgivere såvel som provisioner for at forbedre deres begivenhedsplanlægning for alle kommer i kontakt med sport som godt som gør dem mere sikre i fremtiden. ”

Nu sendte MMA Journalists Association medlemmer nedenstående e-mail, der var på samme måde vigtig for en sådan klausul, når det vedrører medieintegritet såvel som direkte at fortælle medlemmerne om ikke at indikere, at det “selvom antyder foregående personlige beskyttelse af disse UFC-begivenheder”:

Kære Mmaja -medlemmer,

Officerne i MMA Journalists Association er bevidste om et undtagelse, som mediemedlemmer er blevet bedt om at indikere, når de rejser til UFC-begivenheder midt i Covid-19-pandemien. Det er vores synspunkt, at denne fil er for bred såvel som overreaktion i dens omfang, såvel som kan forstyrre mediemedlemmernes evne til at udføre deres opgaver helt såvel som effektivt. Vi anbefaler medlemmerne om ikke at indikere dette dokument, selvom det indebærer foregående personlige beskyttelse af disse UFC-begivenheder.

Vi anerkender, at dette kan sætte nogle MMAJA -medlemmer i en udfordrende position, især hvis de er blevet bedt af deres arbejdsgivere om at gå til samt tilbyde beskyttelse af disse begivenheder. Til et punkt forstår vi UFC’s ønske om at tage skridt til at beskytte sig selv lovligt såvel som at begrænse sit eget potentielle for ansvar i denne usikre tid. Vi forstår ligeledes UFC’s ønske om at udsætte alle, der måske kommer i kontakt med krigere eller personale til Covid-19-test samt andre fornuftige sikkerhedsforanstaltninger.

Men det er vores tro, at et par af det restriktive sprog i UFC’s kontrakt kan have en nedkøling af journalister, hvilket potentielt begrænser deres evne til at fuldstændigt såvel som nøjagtigt rapportere fakta. Dette er noget, vi ikke kan støtte.

Mmaja -officerer nåede ud til Sporting CP Trøje UFC for at tale om sagen, men fik intet svar. Vi konsulterede ligeledes med journalisterudvalget for fleksibilitet i pressen (), der giver pro bono juridisk repræsentation såvel som andre ressourcer til at “beskytte allerførste ændringsfrihed såvel som journalisters Santos Laguna Trøje rettigheder.” RCFP Legal Fellow William Powells fortolkning af UFC -involveringskontrakten om, at MMAJA -medlemmer såvel som andre legitimerede medier blev bedt om at indikere, var, at det var lovligt tvivlsomt såvel som potentielt forholdsvis problematisk. Fremover leverede RCFP konsultation for MMAJA -medlemmer, såvel som ville tilbyde at komme i kontakt med for en medieadvokat i Nevada, hvis nogen form for vores medlemmer ønsker at tale om vanskelig kontrakt på offentlige politiske grunde.

Vi motiverer medlemmer til at nå ud til os, hvis Argentinas fodboldlandshold Trøje de har nogen form for bekymringer eller problemer om vores holdning. Vi tilbyder vores fulde såvel som kollektiv støtte til enhver form for MMAJA -medlemmer, der muligvis har at gøre med pres på at indikere dette dokument, eller konsekvenser, der stammer fra deres afvisning af det. Igen, tøv ikke med at nå ud til os hverken individuelt eller kollektivt med enhver form for problemer eller bekymringer, der måtte opstå.

Oprigtigt,

Ben Fowlkes, præsident

Ariel Helwani, vicepræsident

Josh Gross, sekretær

Marc Raimondi, kasserer

Dave Doyle, AT-LArge Policeman

Jeff Wagenheim, at stor officer

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Tanker om UFC 249 såvel som undtagelseskontroversiesmay 11, 2020 med 3 kommentarer
Zuffa mister citat for at forsinke opdagelsesforpligtelserne i antioptællingen om retssagSvindel 28, 2015
Potentielle lovgivningsmæssige såvel som kontraktmæssige konsekvenser, hvis McGregors ‘pensionering’ ikke er oprigtig