0

Yoga Mat Flip Flops

August 1, 2022

Da jeg gik til Ben’s årlige college -genforeninger Et par weekender tilbage begik jeg fejlen ved at bringe “søde” sko i stedet for komfortable. Jeg var ikke klar over, at der var så meget gåtur involveret og endte med at få blemmer på tæerne?

Jeg døde for at få mine sko af, men kunne ikke finde et sted at få nogle billige flip-flops. Endelig på vej til middag gik vi ved Princeton Running Store, og selvom det var efter lukketid, lod de store butiksmedarbejdere mig komme ind og få nogle flippers.
Mine mest aktuelle videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse og mere. Jeg fik standardtesten, og Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 4
01:21

Direkte
00:00
08:21
05:16

Jeg havde kun et minut, så jeg greb det første par i min størrelse. Da vi betalte for dem påpegede medarbejderen, at disse er lavet af en rigtig yogamåtte. Da jeg satte dem på (lige da og der) fortalte jeg ham, at jeg følte mig meget mere Zen med det samme. “OMMM…”

Dette er de mest behagelige flip-flops, jeg nogensinde har haft. Jeg bærer dem regelmæssigt og overvejer allerede at få et andet par. Kærlighed.

Sandaler er af Sanuk. Og jeg fik dem ikke til gratis, og heller ikke bliver jeg kompenseret for uhindret, der er begejstret for deres sko. Dette er alt mig.

Denne morgen var dag to træning = 4 kuperede miles. Jeg (at være fra Pancake Flat -områder i SoCal) synes overalt i min by er kuperet. Jeg gjorde lige min samme 4 mile rute, som jeg gjorde i går.

Derefter kunne jeg ikke beslutte mellem en smoothie eller en yoghurtskål til morgenmad. Jeg gik yoghurt. Mit store problem med yoghurtskåle er, jeg kan godt lide korn i mælk ikke yoghurt. Så jeg ender altid med at spise min yoghurtskål og derefter tilføje korn og mælk for at få min løsning. Dette er ikke en god plan.

I blandingen: græsk yoghurt, chiafrø, vitatop, banan, pb, enorme rosiner, kashi H2H. (Så tilføjede jeg korn og soymilk. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg gør næsten altid dette.)

Namaste

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del