0

Jeg (knap) kom til Fitbloggin!

October 5, 2022

Hej der fra min charmerende hotelplads i Baltimore

Jeg blogger fra sengen i mine Chonies Jammies samt prøver at finde ud af nøjagtigt, hvordan jeg opdeler min aften, så jeg kan sove på begge disse senge. Åh fordelene ved, at Tina ikke ønsker at rumme med dig, da du forvandler et fremragende hotelrum til et hoarders paradis (se: Blogher mad sjov).
Mine mest aktuelle videoer

At lære af et dårligt løb
Dårlige løb forekommer – her er præcis, hvordan jeg flyttede forbi det såvel som opdaget fra mit næste løb. Idé til at hjælpe dig endte med at blive en meget bedre løber ved at være en neutral tilskuer af dine træningspas.

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 48 sekunder

Næste op
4 minutters stående kerne træning for løbere
04:31

Direkte
00:00
08:21
03:48

Da titlen specificerer, lavede jeg det næppe! Min flyrejse til Dallas landede kl. 13.49 såvel som min flyvning til BWI ombord på 2:05. Når du aspekt ved at vente på, at alle er afslappet, kommer fra flyet såvel som at Dallas Flight -terminalen er stor, var jeg den sidste, der kom på flyvningen. Whew.

Jeg tænkte på at løbe til min terminal, men indikationerne sagde, at shuttle tog 14 minutter såvel som at gå 22. Jeg kunne ikke gøre matematikken hurtig tilstrækkelig til at undersøge, om det ville være hurtigere at køre med mine tasker. Plus, sidste gang jeg prøvede at løbe for at fange en flyvning, savnede jeg det såvel som løfte fra “Hvis du løber i flyverminalen, har du allerede gået glip af det …” teori (<- at jeg udgjorde efter det dag). Wow. Tangent. Jeg spiste min madpakke fra Dallas til Baltimore ... Og indså, at en ægsalatsandwich var en dårlig mulighed for flypris. I det mindste var det ikke en chorizo ​​-burrito (min far har bragt dem på fly før). Endelig efter en dag med rejser (det er derfor, jeg tager røde øjne, der går fra vest til øst, men ikke kan lide dem) landede jeg i mit hus væk hjemmefra, Maryland. Jeg tog den utroligt shuttle til hotellet såvel som en gruppe af os gik ud i gennemgang af middagen. Den allerførste placering, vi prøvede, havde en 45+ minutters ventetid. Nej tak. Så denne store sikkerhedsperson instruerede os til at planlægge B. Da der var små plader på bordet, da vi satte os ned, troede jeg, at vi skulle få brød. Så jeg købte lakssalaten såvel som regnede med, at jeg ville have et stykke. Tragisk nok dukkede der ikke noget brød foran mig, så jeg stjal en af ​​Tinas ulige trekantschips, da hun hader brød, hvalpe såvel som lykke. Okay, hovedsageligt brød. Middagspartiet inkluderet: Et par humrende ko reps <- hej kvinder jeg kan også lide at humre ko! Sarah fra diætplan Sarah Brittany fra at spise fuglefoder Julie fra jordnøddesmørfingre Mig fra min mors mave Tina fra gulerødder n kage Lindsey fra Lindsey's liste Nu trækker jeg den varme op (de havde plads på 62, da jeg kom ind?!) Samt forsøgte at få lidt søvn. Heldigvis er jeg utroligt slidt, selvom jeg må føle, at det er 3 timer tidligere. Vi ses senere! Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del Bliv ved med at vælge disse: Ny varm sauce besættelse Peri peri sauce Ny varm sauce besættelse Peri peri sauce Ny varm sauce, du skal prøve. Bedste hvidløgsmedium varm sauce fantastisk på hvad som helst - salater, sandwich, burritos, taco Online kørselsproblemer - dag 3 Online kørselsproblemer - dag 3 Stak på Miles Online, der kører vanskeligheder Dag 3 Inspicér i. Printbar 50 miles, 100 miles eller 200 miles tracker. Assisted strækning får mig til at føle mig fancy Assisted strækning får mig til at føle mig fancy samlet bOdy Stretch er en ny assisteret strækningstjeneste hos Massage Envy - Jeg lavede en 60 minutters session med hoved til tå Assi Januar Q&A fra Instagram Januar Q&A fra Instagram Præcis hvor længe hviler du efter et maraton eller et halvt maraton. Idéer til at gøre løbebånd med at køre mindre kedeligt. Hvad er din næste mar Kørsel af udfordringsdrevet indsats såvel som stak på Miles-udsagnet podcast Kørsel af udfordringsdrevet indsats såvel som stak på Miles-udsagnet podcast Stack On Miles er en 30 -dages løbende Bet Challenge! Nyt i år - Præcis hvordan man forbliver ansvarlig såvel som inspireret til at løbe med R Hvad jeg spiser på en dag - for løbere Hvad jeg spiser på en dag - for løbere Hvad jeg spiser i en dagsvideo af en løber. Maddagbog om hvad jeg spiste en dag morgenmad, frokost, middag såvel som snacks. Plus ideer til mine foretrukne produkter mad ⚡ af Shareaholic .