0

Jeg kan godt lide søndage

August 26, 2022

Jeg kan godt lide søndage. Jeg holder det normalt super lavt nøgle såvel som det er netop, hvad en søndagstelefon kræver, synes du ikke?

Jeg kan godt lide en simpel rampe så meget som ugen
Mine seneste videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Flere videoer

Næste op
Uortodoks bog såvel som Netflix -evaluering
07:28

Direkte
00:00
08:21
00:51

I dag gik jeg hen til min mors for at se Bailey, Roxy såvel som fam.

Vi tog dem med på en dejlig gåtur. Lad ikke solskinet narre dig dog, det er køligt her! Okay, jeg forstår, at det er familiemedlem, hvor du er, men jeg er en frysekugle.

Min mor så godt som jeg gik til Costco, hvor hun købte mig Photoshop! Ha! Ligesom kærlighed.

Men jeg må spørge: Har alles kopi en mexicansk ung på fronten? Eller er det bare min mexicanere-kopi? Jeg håber, at instruktionerne ikke er på spansk …

Ben inkluderede mig ikke til min mors, men han kontaktede os for at stille en særlig anmodning om den fineste mexicanske mad i det sydlige Californien. Hvis du er bekendt med Pico, er du bekendt med Pepes.

Så jeg fremsatte ligeledes en særlig anmodning om, at ristet broccoli skulle koges, mens jeg kørte hjem. Vi vinder begge. Selvom jeg ikke kendte nøjagtigt, hvor fattige disse ting stinker op i huset. Da jeg gik ind, tænkte jeg: ”Noget døde herinde”.

Jeg ønskede ost såvel som ketchup til middag samt besluttede at have begge disse produkter på en veggie -burger. Det var fantastisk – ikke så stor som Ben’s Californiens burrito (som jeg stjal bid af), dog gode.

Dessert var en vitatop i en krukke med varm chokolade. Det er som havre i en krukke, kun mere fantastisk.

I morgen har jeg storslåede planer for mexicansk kødfri mandag såvel som nogle oplysninger om min nye bodybugg. Men jeg vil prøve såvel som at indhente e -mails såvel som livet såvel som papirkurven TV resten af ​​natten …

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del