0

Jeg vil ikke være en hykler, men …

May 6, 2022

Jeg endelig caved samt fået chokolade cheerios. Jeg har valgt boksen såvel som sætte den ned 5 gange på forskellige købsrejser. Jeg antages 6 gange er min grænse siden i dag, de endte i min vogn (de var også på salg for at sikre, at det hjalp).

Mine mest aktuelle videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Dagbog – Dag 3. Løber Journal Inspicer In med Run Eat Repeat

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 5
04:34

Direkte
00:00
08:21
00:51.

Jeg var så ekstatisk at prøve disse af en eller anden grund. skal være chokoladen. Nå, de smagte ligesom kakao puffs, lige i en anden form. såvel som af en eller anden grund bestemmer jeg cheerios med et “sundere” mærke, da jeg kun ville få kakao puffs, hvis jeg var for en cheat dag, men ikke for “reals”. Anyways, dette er kakao puffs af cheerios, vær opmærksom på.

Jeg indså, så snart jeg havde en håndfuld eller otte, at disse vil være farlige!

Jeg havde min udfyldning såvel som udnyttede dem til toppen min smoothie i en skål. Derefter opfordrede jeg Ben, at jeg ville smide dem ud, hvis han ikke ønskede at tage dem til at arbejde / ud af mit syn.

Med middag havde jeg ligeledes nogle asparges?

I eftermiddag var jeg på et mål for frugt. Jeg endte med at spise 3 kiwier, en halv orange såvel som senere ananas. Jeg forstår nogle mennesker spiser hele Kiwi, hud såvel som alle; Men det kan være underligt. En simpel metode til at komme rundt, der er at skære dem op som så …

Og bide ud “kødet”, der forlader skinken. intet til det.

Jeg har indset, at spisefrugt alene gør mit blodsukker skør, så godt jeg ikke kan stoppe med at spise. Så jeg forsøgte at træde, der ruller med mandelmør på en tynd med en banan.

Jeg har aldrig gået med møtrik smør så hurtigt som jeg går med tjs mandel smør! Jeg swipe altid nogle direkte fra krukken, når jeg forbereder mad. Jeg er afhængig.

Lad mig rydde op selvom – jeg forbruges såvel som at spise så godt sommetider, men ikke binge.

Nogen har lige for nylig spurgt præcis, hvordan jeg holder mig fra binging på jordnøddesmør. De sagde, at de ikke kunne holde det i hjemmet uden at binging på det.

Jeg tror, ​​at jeg ikke gør det, da jeg har fuld tilladelse til at spise PB (eller AB), når jeg vil. Jeg spiser det til morgenmad, snacks og / eller frokost. En af metoderne til at stoppe binging på fødevarer er at tage magten væk fra dem. Dette indikerer at lade dig spise dem – såvel som ikke at sætte nogen form for skyld eller begrænsninger på det.

Jeg har givet mig fuld tilladelse til at spise alle mange fødevarer – men jeg har ligeledes indset, at sukkerholdige fødevarer gør noget for min krop / blodsukker, der får mig til at stoppe med at spise dem (og stadig føler sig sultne bagefter!). Jeg tror virkelig, at jeg er sukkerfølsom. Af denne grund er kravet om at forhindre cheerios, hvor de allerførste to ud af fire komponenter er sukker.

Blodsukkerreaktioner bør virkelig ikke forekomme med ting som PB, så jeg antager, at du er sikker.

Hvis du binging på højt fedtfødevarer som PB, kan det være en indikation på, at du virkelig ikke får tilstrækkelige kalorier. Jeg brugte til at binge, da jeg ikke spiste tilstrækkelig i løbet af dagen.

Hvis du vil have PB i dit liv, så vælg det. Få PB, spis det, når du vil, tag glæde af det. Det smager godt, såvel som jeg tror, ​​at sunde fedtstoffer er afgørende for mig at føle sig tilfreds til morgenmad. Jeg skal begynde dagen med nutmør nu!

Jeg har masser af fødevarer i mit hjem, som jeg brugte til at binge på. Det var ikke bedst så godt som jeg lagde på dem en eller to gange før jeg indså: “Åh, det kommer til at være lige her hele tiden nu? Dette indikerer, at jeg ikke behøver at spise alt, ideelt nu … ”

Men jeg vil ikke virke som en hykler i betragtning af at jeg ikke kan styre chokolade cheerios. So, I assumption the utmost response is – to every their own.

Don’t set yourself up for disaster. But, provide yourself a lot more credit score as well ?

You’re okay. Jeg er okay.

Now I am off to enjoy Jamie Oliver’s Food transformation while eating a snack. fine fine, I’m a hypocrite. Wait, I assumption that truly depends upon what snack I choose…

Kaukasisk

Kaukasisk

Send mig arbejdsbogen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

DelPost

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Hvad holder dig tilbage fra dit løbende mål

Hvad holder dig tilbage fra dit løbende mål

Din tankegang er det, der virkelig holder dig tilbage fra dine løbende mål. Det er ikke din evne til at køre så hurtigt eller langt

Ingen Cook Meal Prep -tip

Ingen Cook Meal Prep -tip

Måltid forberedelse kan være let! Du behøver ikke at lave mad med hele måltider for at indstille dig til sunde valg. ideer om nøjagtigt hvordan man forbereder

Præcis hvordan man stopper et dårligt rutinehack – 126

Præcis hvordan man stopper et dårligt rutinehack – 126

Teknik til at stoppe med at spise, binge spisning eller en mere dårlig vane. Den allerbedste intuitive spisestue til at hjælpe dig med at grøfte diætplanen a

15 Hurtige snack -ideer

15 Hurtige snack -ideer

Hvad skal man spise, før du løber, såvel som hvornår du skal spise. 15 Hurtige pre run -snackkoncepter til nye løbere samt træning til et halvmaraton

Kan du spise donuts såvel som at være sund?

Kan du spise donuts såvel som at være sund?

Jeg stoppede tilfældigt i donutbutikken i går, mens jeg kørte ærinder. Jeg ønskede at få donuts efter mit lange løb for nylig

Enkle scalloped kartofler med broccoli opskrift

Enkle scalloped kartofler med broccoli opskrift

Enkle scallopede kartofler med broccoli -lysopskriftswaps. Veggie pakket husholdningsvenlig side måltid potluck opskrift

⚡ af ShareAholic.

.