0

10 Fremragende burpee Variationer

October 30, 2021

BURPEE VARIATIONER
De frygtede “b” ord … burpees. Hvis du er noget som mig, så har du en had / kærligheds forhold med denne intense cardio træning. Jeg elsker kølvandet på dem, men hader dem, mens jeg gør dem! For dem af jer der ikke kender, en Burpee er hovedsagelig en todelt hele kroppen udbrændthed, der vil have din puls pumpe, muskler arbejde og kalorier brænding. For at gøre en Burpee, du dybest set kombinere en push-up efterfulgt af hopping dine fødder frem og springe i luften, så du gentager.
Indhold skjul
Burpee Variationsmountain Climber Burpee
Leap Frog Burpee
Medicin bold Burpees
Kettlebell burpee
Burpee Jack.
Boks Jump Burpee
Tuck Jump Burpee
Bold slam burpee
Bosu Ball Burpee
Burpee Træk op

Wrap-up

Og mens burpees kan være trættende, de er værd at smerte på grund af de kalorier, de fakkel. Faktisk vil en 125-pund person, der gør burpees i et minut brænde omkring 10 kalorier – selvfølgelig dette vil variere afhængigt af din kropsvægt. Men jo mere intens Burpee er, jo flere kalorier du vil brænde, og der ikke elsker det?
Hvis du ønsker at sparke dine burpees et hak at udfordre dig selv og arbejde din krop mere, så er der forskellige Burpee varianter, du kan prøve. holde læsning at finde ud af, om disse suppleanter er i dit styrehuset.
Mountain Climber Burpee

Bjergbestiger burpees kan være den ultimative full-body kombination. I dette skridt, vil du arbejde hver muskel gruppe og få pulsen op og pumpning. Mens denne øvelse fungerer forskellige muskelgrupper, er det forholdsvis enkelt at tilføje til en traditionel Burpee. Du kan være bekendt med standard bjergbestigere, så du har en idé om, hvor det er på vej. men hvis du ikke gør det, her er hvordan du gør dem. Når du er i bunden placeringen af ​​din Burpee, komme op til en planke position og kør dine knæ mod brystet én ad gangen. Hvis du vil intensivere denne burpee variation, kør knæet mod den modsatte albue.
Leap Frog Burpee
Denne ene kommer fra nogle af de fitness-eksperter. Ifølge Keith Stafford, ejer af fit krop Boot Camp, Leap Frog burpees ændre vinklen af ​​springet. Dette medfører mere aktivering i lægmuskler samtidig også at få skuldrene og brystet mere involveret, som du skubber hænderne ned og tilbage til spring frøen position.
Ved at gøre Leap Frog burpees, vil du squat ned og placere dine hænder på jorden derefter hoppe tilbage ind i planke position. Derefter hoppe fødderne op for at møde hænderne og springer frøen så langt frem som du kan.
Medicin bold Burpees

Jeg elsker enhver øvelse, der virker glutes, hamstrings og quads. Så det er ingen overraskelse medicin bold burpees er konsekvent på min træning plan. Du vil helt sikkert brug for nogle overkroppen styrke og en fast kerne til at gøre denne bevægelse, så vær forberedt på en udfordring.
Holde på en medicin bold, udføre en squat og sænk bolden til gulvet. hoppe tilbage ind i planke position og udføre en regelmæssig Burpee. Når du hopper fødderne sikkerhedskopiere til hænderne, tag fat i medicinen bolden, kaste den over hovedet og derefter gentage bevægelsen.
Kettlebell burpee
Burpees er typisk en kropsvægt øvelse. men det betyder ikke, du kan ikke smide i nogle vægte til spice tingene op! Kettlebell burpees vil have dig følelsen helt nye (og måske lidt slidt ud.) Du starter med din kettlebell på jorden foran dig. falde ind i din Burpee og derefter hoppe op til hvor kettlebell er mellem dine ben. Grib kettlebell med hver hånd og gøre en opretstående række. I en kontrolleret bevægelse, sætte vægten ned og gentag Burpee bevægelse.
Burpee Jack.

Hvis du ved, hvad planke stikkene er så kan du sikkert gætte hvad en Burpee jack indebærer. Du starter i stående stilling og hoppe tilbage i en planke. Samtidig springe benene ud (tror sprællemænd) og derefter tilbage til planke position. Gentag dette fem eller flere gange derefter hoppe dine fødder tilbage til hænder og hoppe så højt som du kan i luften. Keith Stafford af fit krop Boot Camp udtaler: ”Jumping dine ben frem og tilbage til siden øger belastningen på din kerne, udfordrende du at forblive stabile i spring og landing.”
Boks Jump Burpee
Dette er nok den mest udfordrende Burpee variation du kan gøre. En Burpee alene er hårdt nok. men tilføjer i en kasse spring er en helt anden bold spillet. Du vil gøre en standard Burpee på jorden og derefter straks gøre en kasse spring. træde tilbage fra kassen og gentag Burpee, efterfulgt af en anden kasse hop. Du vil ikke være i stand til at gøre dine reps så hurtigt, men vil du virkelig være engagerende dine muskler, og det vil være en udfordring at fuldføre.
Tuck Jump Burpee

Hvis du har gennemført nogen HIIT træning eller HIIT stil klasser, er der en chance for du har gjort en tuck spring. En guffe spring er en plyometric bevægelse, der er en kombination af cardio og arbejder underkrop. binde det i med en Burpee og det er en opskrift på udmattelse! For at gøre en tuck jump Burpee, vil du gøre den almindelige Burpee bevægelse. Forskellen er, i slutningen, du vil hoppe højt og bringe knæene så tæt på brystet sommuligt. Dette er den perfekte øvelse at gøre som en amrap (så mange runder som muligt).
Bold slam burpee
Hvis du har nogen plaget op vrede eller nødt til at genoplive efter en stressende dag, så har medicin bold burpees dit navn skrevet over dem. Alt du skal gøre er at få fat i en medicinkugle på din ønskede vægt, stå op høj og stige på dine tæer, der bringer bolden overhead. Derfra slam bolden på jorden, da du gør din vej ind i en burpee. Når du kommer op, skal du hente bolden op, løfte den overhead og gentage.
Bosu Ball Burpee

Hvis du behøver at arbejde på balance og stabilitet, så ville en Bosu Ball Burpee være den perfekte tilføjelse til din burpee variationer træning. Start med at få en Bosu bold og holde den over hovedet. Placer boblen side ned på jorden og hop tilbage i plank position. Udfør en push-up med Bosu Ball, hop fremad med begge fødder og gentag bevægelsen. Du vil især føle denne øvelse i brystet, kerne, skuldre og triceps.
Burpee Træk op
Du kan sikkert gætte, hvordan dette spiller ud! For at gøre en burpee trækker du først, skal du først finde en pull-up bar. Stå under pull-up baren og lav en regelmæssig burpee. Forskellen? Når du hopper op, vil du gribe på pull-up baren og udføre en pull up. Tal om en stor måde at forbrænde kalorier og forbedre din overkropsstyrke på en gang.
Wrap-up
Burpees er en morder hej motion, der er fantastisk til brændende kalorier. Men hvad hvis du vil tage det op på et niveau, eller du keder dig med de samme gamle burpees?
I dette indlæg dækkede vi 10 fremragende burpee variationer, som du kan arbejde i din træning. De er Mountain Climber Burpee, Leap Frog Burpee, Medicine Ball Burpees, Kedel Bell Burpee, Burpee Jack, Box Jump Burpee, Tuck Jump Burpee, Ball Slam Burpee, Bosu Ball Burpee og endelig Burpee Træk op.