0

HIIT vs Crossfit – opdage forskellene

December 8, 2021

Crossfit samt høj intensitet interval træning (HIIT) er begge fremtrædende såvel som effektiv træning.
Det er næppe usædvanligt, at begge har masser af ligheder. For eksempel både Crossfit samt hiit er usædvanlige for vægttab, forøget styrke, samt en fantastisk øvelse i en time eller mindre.
Men de to uddannelse regimer ikke er identiske. samt de hver leverer unikke fordele, der kan gøre en meget mere ønskeligt, afhængigt af din fysiske form mål.
Så hvad er den meget bedre træning i HIIT vs Crossfit debat? Her er hvad du krav om at vide.
Hvad er HIIT?

HIIT omfatter korte eksplosioner af intens motion vekslede med perioder med lav intensitet rekreation.
Typisk er længden af ​​HIIT motion er 10 til 30 minutter. på trods af de korte træningspas perioder, sundheds- og wellness virkninger kan sammenlignes med det dobbelte af længden af ​​andre øvelser.
Den faktiske aktiviteter kan variere, herunder løb, cykling, hoppe reb, eller andre kropsvægt træning.
Hvem kan gøre HIIT?
HIIT er en glimrende øvelse mulighed for personer i alle aldre i stor fysisk tilstand. Så længe nogen har nogen medicinsk grund til ikke motion, de sandsynligvis kan gøre HIIT.
Men altid konsultere din læge, før du starter et nyt træningsprogram. Hvis du har nogen form for af nedenstående betingelser, er det altid bedst at tjekke med din læge for at være sikker.
hjerteproblemer
Astma
Højt blodtryk
Diabetes
Andre tidligere skader

Hvordan masser af HIIT træning om ugen?
To eller tre dage om ugen er en gør-stand mængde HIIT, så længe du udvikler i 24 timer efter healing mellem sessioner.
Hvis du ønsker at træne fire gange om ugen, foreslår vi to HIIT samt to styrke-træning. Uanset om du går hele kroppen eller bare overkrop eller benene på udholdenhed uddannelse dage er op til dig.
Husk, hvis du gør ben-intens udholdenhed træning en dag, det vil være svært, hvis du har HIIT spurter den næste dag. forsøge at planlægge en dag for healing eller yoga for det bedste resultat.
HIIT Fordele
Du kan hurtigt kaste kalorier ved hjælp HIIT. For eksempel er en forskningsundersøgelse sammenlignet kalorier brugt i HIIT i 30 minutter, løfte vægte, jogging, samt at cykle. Forskere opdagede HIIT udnyttes mellem 25 samt 30 procent en masse flere kalorier end traditionelle øvelser.
En anden metode HIIT hjælper dig kaste kalorier opstår, når du er færdig. en række undersøgelser har vist den usædvanlige prospektivt af HIIT at øge dit stofskifte timer efter en træning.
EKSEMPEL HIIT gange
Hånd-Release Push-ups – begynder i en fælles push-up kropsholdning samt mindske din krop til jorden. Mens på jorden, løft dine hænder fra jorden for en anden, udånder, samt skubbe din krop tilbage op hele vejen. Hvis du skal modifikation bevægelse, gå ned til knæene.
Russisk Twists – Russian drejninger er HIIT træning, der forbedrer din kerne. sidde på gulvet, kontakt gulvet med dine hæle eller løfte dem lidt fra gulvet (avanceret). holde dine hænder sammen foran dig samt vride din torso fra side til side.
Bjergbestigere – begynder denne øvelse i indstillingen pushup med hænderne bære bredde fra hinanden. Bøj venstre knæ samt bringe det til midten af ​​dit bryst, så hurtigt skifte, vender tilbage venstre knæ til indstillingen pushup samt at bringe din ideelle knæ fremad. fortsætte denne bevægelse, skiftevis som knæ bliver fremrykkes.

Hvad er Crossfit?

Crossfit er en høj intensitet fysisk træningsprogram, der inkorporerer en række sportsgrene samt udholdenhed øvelser. Nogle eksempel Crossfit øvelser er squats, push-ups, pull-ups, Burpee box hopper samt lunges. mennesker, der gør Crossfit træning gør træning af dagen eller WODs.
Hvem kan gøre Crossfit?
Alle kan metode Crossfit uanset alder samt fysisk egnethed niveauer. De tilpasser teknik til at hjælpe hver privat endte med at blive en meget mere passende. Bedsteforældre samt Olympians kan gøre præcis de samme øvelser – bare i modificerede former.
Hvordan masser af Crossfit træning om ugen?
Du kan gøre Crossfit 3-5 dage om ugen. Det er bedst at gøre Crossfit samt derefter hvile den næste dag, så dine muskler til reparation. Du skal ikke overgå 5 dage i træk, som din krop har brug mindst én dag i healing ugen.
CrossFit Fordele
Crossfit byder på masser af fordele. lige her er blot nogle få: boostet generelle styrke, muskelmasse vækst, forbedret udholdenhed, hjerte-kar-sundhed, boostet smidighed & fleksibilitet, brænder kalorier samt som et resultat vægttab.
Andre fordele ved Crossfit er, at det er et kvarter øvelse. mennesker af samme sind mødes for at træne. De har venlige konkurrencer samt vi ikke må undervurdere støttenetværk.
eksempel Crossfit
10 til 1 WOD nedtælling – Do ti kettlebell gynger, hver med en moderat vægt, efterfulgt af ti træstubbe (hold en let håndvægt foran dit bryst med begge hænder, squat med en håndvægt in sted, så står lige mens hæve dumbbell overhead.) Gør ni af hver, så otte, samt så videre, ned til en af ​​hver.

Simple Workout Burpee – Dette er en enkel Crossfit øvelse, hvor du skal gøre som masser af burpees i otte minutter, som du kan.

WOD kropsvægt – I dette Crossfit øvelse, vil du gøre 3 ud af 10 runder af lufttrafik squats, push-ups, burpees, eller ring buer så intenst som du kan.

HIIT vs Crossfit – Forskelle

HIIT fokuserer mest på planlagte intervaller intensitet samt korte helbredende perioder. Et eksempel kunne være at gøre et sæt af bjergbestigere i et minut, derefter hvile i 15 sekunder, så gør 2 en masse flere sæt.
CrossFit træning overholde en bestemt periode eller et sæt af gentagelser. Crossfit giver uddannelsesmål, såsom antallet af gentagelser for at opnå i en bestemt periode.
Crossfit uddannelsestilbud en meget mere konkurrencedygtig. masser af sportsfolk deltager hvert år i Crossfit Open samt CrossFit Games. selv i dagligdags WODs, trænere offentliggøre resultater på indvendige brædder. Så der er altid venlige konkurrence med dine kammerater.
HIIT vs Crossfit – Ligheder
HIIT vs Crossfit har absolut ligheder. Et af Crossfit mest indlysende paralleller med HIIT er dens kredsløb-lignende regimer. masser af af workout programmer omfatter cardio samt korte hvileperioder at forbedre udholdenhed, styrke, samt agility.
Det er nødvendigt at fjerne monotoni fra øvelser i både HIIT samt Crossfit. Den ”løbende varieret” motto Crossfit kan ligeledes ses i HIIT. Træning varierer hver dag, samt deltagere kravet om at opdage at tilpasse sig. Dette hjælper til at øge fysisk fitness niveauer. For at se de fleste resultater, skal deltagerne i begge regimer udnytte en instruktør eller træner.
Begge former for træning behøver en forpligtelse samt drev, andre workout regimer ikke kan have.
Crossfit samt HIIT er både for personer, der ønsker noget meget mere at udrette. Uanset om det er generelt helbred, forbedret muskeltonus, udholdenhed gevinster, eller på anden måde, blot viser såvel som at flytte vil ikke skære det i løbet af en Crossfit eller HIIT session.
HIIT vs Crossfit – Hvilke Burns en masse flere kalorier?
HIIT er meget mere fokuseret på ”brænde kalorier” end Crossfit. Som vægttab træning, HIIT er langt bedre egnet.
Skaberne af Crossfit betød ikke til, at det udelukkende anvendes til vægttab. Atleter med dagligdags vægtløftning aktiviteter, mobilitet øvelser, samt WODs udvikle muskuløse organer samt som følge beholde deres optimale vægt. men hovedvægten er ikke på vægttab dog på udholdenhed samt fitness.
Hvorfor skal HIIT & Crossfit i stedet for anden form for uddannelse?

HIIT skal hjælpe du ser mest betydelige muskelmasse tone samt vægttab så hurtigt som muligt. Dette er da HIIT aktiviteter kaste en stor del af kalorier. Resultaterne kan variere, men efter et par uger, skal du se en ændring.
Selv om andre fysiske fitness regimer ligeledes vil kaste kalorier, kan virkningen ikke være så tydelig som Crossfit eller HIIT samt kan have brug for en meget længere tid at se resultaterne.
Wrap-Up
Så hvilken træning vinder i HIIT vs Crossfit konkurrence? Tja, det virkelig afhænger af, hvad dit mål er. Hvis du ønsker at fokusere på at få generel udholdenhed samt muskelmasse, så Crossfit er mest sandsynligt, hvad du skal arbejde på. Men hvis dit mål er at kaste kalorier samt tabe sig, mens toning muskler, gør HIIT træning. Eller du kan have det bedste af begge verdener samt gøre begge dele!