0

Derfor er du dårlig

May 5, 2022

“Dette er grunden til, at du er fattig” er min ekstremt egen version af “Dette er grunden til, at du er fed”

Skål med kirsebær (plus sekunder) til $ 4,50 et pund
Mine mest aktuelle videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – nøjagtigt hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse såvel som mere. Jeg fik standardtesten såvel som Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
Min charmerende anden halvdel i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Direkte
00:00
08:21
05:16

Dette er grunden til, at du er fattig

God ting der er “Blogger Foodstamps” alias gratis prøver eller konkurrencevindinger til bloggere. Jeg fik mine gevinster fra Tinas Egglands fineste konkurrence. Pokker faktisk har jeg nu masser af værdikuponer til æg !!! Plus lidt udstoppet æg – hvem vil ikke have det?

Ben så godt som jeg er ekstremt taknemmelige for enhver form for såvel som alle prøver og/eller konkurrence -sejre. Jeg siger bare? Ja til blogforfatterfødevarer !!!

På det dvs. Front – Intuitiv spisning har været ekstremt vanskelig for nylig. Jeg har observeret (med assist fra det hvide bestyrelse), at jeg har lyst til, at jeg ikke har styret af min besættelse såvel som institutionen arbejder ideelt nu. Dette får mig til at spise meget mere, end jeg kunne lide. Bestyrelsen er def, der gør mig meget mere bevidst om nøjagtigt, hvordan stress, bekymringer eller at blive slidt direkte fører til en hel del snacking. Jeg er ikke helt binging, men jeg har ødelagt min appetit til middag såvel som frokost med snacking mange gange denne uge. Bemærket.

Lang løb – Efter nogle konsultering af mine peeps har jeg taget en beslutning om at “spille det efter øre” i forbindelse med min lange løb i morgen. Hvis jeg står op tidligt tilstrækkeligt, kan jeg muligvis buste det ud. Jeg har ikke noget koncept nøjagtigt, hvor meget tøj jeg bliver nødt til at have på (da jeg fryser sidste weekend, som det er). Dog vil jeg holde dig opdateret! Jeg bruger allerede to beanies, når jeg forlader hjemmet nu!

Nataliedee.com

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del