0

Bang Energy Marketing Strategi: Mangler jeg noget her?

January 8, 2023

af Matt Weik

Nu ved jeg, at alle marketingguruer og purister kommer til at chime ind her og fortælle mig, hvordan jeg ikke ved, hvad jeg taler om, og at Bang Energy Marketing -strategien er ren glans. Men jeg er ked af, det eneste, jeg vil “bang”, er mit hoved mod væggen, hvis jeg ser et mere dumt stykke merch blive lanceret eller forfremmet.

Bemærk: Denne artikel er lidt satirist i naturen. Hvis du ikke er villig til at få et par grin, skal du ikke læse dette og gå videre.

I det hele taget er den merch, som Bang Energy kommer ud med, absolut uhyggelige. Så meget, at jeg bogstaveligt talt ville sparke min egen røv, hvis jeg brugte noget af det, så meget mindre lavede en video eller Instagram -indlæg, der støtter den. Jeg er ligeglad med, hvor mange penge du kaster på mig. Alligevel har du alle disse influencere, der bliver købt ud, og i sidste ende sælger deres sjæl til at være et vandrende talboard alt sammen i navnet på at tjene nogle hurtige penge. Dette er, hvad branchen er kommet til? Skal folk se dumme ud med vilje bare for at tjene penge? Kom nu mand, er alle, der drikker Kool-Aid i disse dage?

Men vent! Der er mere!
Se, jeg elsker mig nogle bang energidrikke, men markedsføringen er ikke det, der får mig til at poppe en top – det er smagen og koffeinindholdet. Men hver gang jeg ser Bang Energy komme ud med et latterligt stykke merch, er det som en dårlig infomercial, der siger: “Men vent, der er mere!” Heck, du kan endda cue DJ Khaled og sige: “En anden.”

Jeg mener ærligt, er der nogen, der køber disse ting, eller ser vi det bare på fitnessinfluencer Instagram -sider og YouTube -videoer? Jeg har endnu ikke set en person, der er en personlig ven af mig i branchen, der legitimt fremmer Bang Energy Merch eller køber den, fordi de synes, det er cool.

Efter at have gået til Bang Energy -webstedet, blev mit sind sprængt endnu længere. Med hensyn til tilbehør er der over 49 varer tilgængelige – hvoraf nogle vil vi have det lidt sjovt med lige nu.

Jeg taler ting som håndklæder (for at “rydde op” efter dig selv), paraplyer (fordi din fremtid er så lys), kuglepenne (for de vigtige kontrakter, du har brug for at underskrive), tasker (for at sætte dine skolebøger i), kopper ( For øl pong), klistermærker (for at tage på dit bærbare låg, der er i din bang energi bærbare ærme), modstandsbånd (arbejde disse glutes), telefongreb (så du kan tage dine bang energiselfies på offentlige steder), frokostkasser (fordi du ‘er sandsynligvis stadig i skolen), håndledstropper (vær ægte, du har ikke svagt håndled fra alt det …), en bamse (fordi du sover alene – deraf dine stærke håndled), kølere (for at holde din øl koldt i foråret), glødestænger (til ravers derude), og bedst af alt … en bang energi fanny -pakke (fordi hvorfor ikke?).

Men vent! Vi har ikke engang talt om tøjet endnu! Farverige toppe og bund, der ser ud som om de kom direkte ud af 60’erne, da folk ryger ukrudt og med over 140 forskellige ting at vælge imellem, kan du købe en af alting, og du behøver ikke at vaske i flere måneder. Åh, og Canadas fodboldlandshold Trøje tror ikke, jeg går til Waltz på uden at tale om Bang Energy -skoene. Jeg mener, hvis du ikke hænger, er du ikke bangin ‘. Og hvis du bliver fanget død i disse sko, skal du tro mig, du ikke bangin ‘noget.

Men seriøst, hvorfor? Jeg er død alvorlig. Hvorfor ville nogen (som ikke betales af virksomheden), der ønsker at bære eller eje noget, der er produceret af Bang Energy? Hvis de havde almindelige T-shirts, kan jeg faktisk se folk bære dem. Men de ting, de har på deres hjemmeside, er lidt underligt. Jeg Leicester City Trøje får det faktum, at Bang Energy er et af de største energidrinkmærker derude i dag, men jeg ser ikke folk gå rundt i Neon Rainbow Colored Monster Energy Jumpsuits eller Dance Shorts med en Frickin ‘Unicorn på det. Så hvorfor skulle nogen bære disse ting med bang skrevet på det?

Igen, jeg har allerede en liste over mennesker, der om markedsføring af en virksomhed. ” Ok Steve, langsom din rulle. Før du tager på dit friske par Yeezy’s og din Smedium Tank Top for at gå knytnævepumpe på stranden, som om du er på rollebesætningen af Jersey Shore, lad os få noget direkte-ingen køber disse ting undtagen måske den 17-årige Gamle dreng, der vil se fantastisk ud eller den 14-årige pige, der ønsker at være den næste bang energimodel.

Jeg er nødt til at få en dåse med bang energi til at være en forbløffende mig ned. Jeg sveder bogstaveligt talt, mens jeg skriver dette, fordi det har mig så fyret op.

Ok, lad os lægge alle UNAM Pumas Trøje vittighederne til siden
Efter at have læst alt det ovenstående, er der stadig en person, der griner. Og den ene person er Jack Owoc. Faktisk humrer han helt til banken. Fyren vokser mærket 699% og indbringer over $ 687 millioner i salg i henhold til IRI -data. Jeg mener at slå min røv og kalde mig Suzan, det er imponerende. Lad os ikke glemme, at Jack går tå til tå med Coca-Cola/Reign i domstolene Fighting over brugen af navnet “Reign.” Hvem ellers vil nogensinde vælge en kamp med et monster som Coca-Cola?

Jeg kan ikke banke fyren. Tilbage, da jeg kom ind i supplementspelet, var VPX en varm spiller, og jeg drak deres Redline RTD’er religiøst. Og selvom det har svirret ud enormt, fandt Jack sin rille igen med Bang Energy.

Når vi taler om betydelige køb i branchen som Quest Nutrition Billion Dollar Deal eller nogle af de andre mærker, der har tilbudt for millioner af dollars i 2019, vil Jack få en betydelig betalingsdag, når han beslutter at gå væk fra Bang energi. Og godt for ham. Jeg er seriøs, når jeg siger, at manden fortjener hver cent, han får fra salget af Bang Energy. Han har gjort noget meget få har været i stand til at opnå i det rum.

Okay, lad os lukke dette ud. Mens denne artikel var beregnet til at give noget humor, synes jeg ærligt, at Bang Energy Marketing er usædvanligt ubehageligt. Men ved du, hvad markedsføringen klarer sig ekstremt godt? Det får os alle til at tale mere om mærket – så jeg antager, at det fungerer!