0

7 minutters træning og 0,7 sekunder på tv

July 31, 2022

glad tirsdag!

På fredag ​​fik jeg et par beskeder, som læserne opdagede mig på ABC World News. Nej, de interviewede mig ikke for min mening om Zimmerman -retssagen – dette var den fnug, de satte for at distrahere fra sådanne ting …
Mine seneste videoer

Så var hun væk – boganmeldelse
En god lytning – bog og podcast -gennemgangsserie
Derefter var hun væk af Lisa Jewell – tilgængelig på Audible, Amazon eller hvor som helst bøger sælges.

Er ‘så var hun væk’ en god lytning? Her er min anmeldelse!

For flere anmeldelser, links og ideer, se RuneatrePeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Næste op
4 minutters stående kerne træning for løbere
04:31

Direkte
00:00
08:21
04:20

Den 7 minutters træning!

Jeg lavede en video af den 7 minutters træning for et par uger siden, da den først kom ud. Siden da har videoen fået næsten 50k visninger. Og i sidste uge meddelte en producent fra showet mig for at spørge, om de kunne bruge et klip af min video. Um, ja.

Det er kun 2 sekunder af mig, der laver sit-ups-delen, men jeg var begejstret for det.

Dette link nedenfor fører dig til den komplette episode. Pakken på den 7 minutters træning er omkring 2/3 af vejen ind i showet. Der er en lille linje i det nederste spor, som du kan hoppe til.

ABC World News i aften 7 minutters træningshistorie

Min 7 minutters træningsvideo

Så min “bare tip” til i dag er faktisk bare rettet mod mig selv.

Kære Monican, hvis du vil lægge en video på YouTube børste dit hår og læg nogle anstændige tøj på. Tak.

Jeg er nødt til at lære af min yndlings Honey Boo Boo og medbring altid mit “A” -spil.

Side note: Den nye HBB -sæson starter denne uge, og jeg er ophidset. Jeg elsker dem. Jeg er også stadig super besat af Syden og vil tjekke dem i McIntyre, GA. Shhh det er en paryk.

Havregrynet på at køre <- Flere mennesker sendte mig dette! har du set det? Og til sidst ... Jeg har besluttet, at jeg vil prøve at rydde op i min handling med mode og skønheds ting (det er ikke kun på grund af min slobbery i videoen, løfte. Dette kommer lang tid). Til min ære sprang jeg over disse super fantastiske Mickey Mouse -leggings ... Alligevel - jeg fik et opkald på Twitter og ville spørge her ... Hvilke mode- / skønhedsblogs læser du, der kan hjælpe 'normale' mennesker? Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del Fortsæt med disse: Sidste uge af den 21 -dages strækning udfordring Sidste uge af den 21 -dages strækning udfordring Hej! Du kom til den sidste uge af den 21 -dages Stretch Challenge! Gør dette til den bedste uge i udfordringen. Gør hver 3 let it -band strækker sig 3 let it -band strækker sig 3 lette strækninger for løbere. Du kan gøre disse it -band strækker sig næsten overalt efter et løb. Bedste strækning til Det ultimative kørende træningsprogram for alle niveauer Det ultimative kørende træningsprogram for alle niveauer Bedste løbsplan for begyndere, nye løbere og sjov løbstræning. 12 uger 5k 10k og halvmaraton Virtual Race Trainin Ny dristige bid Snack af Foster Farms Ny dristige bid Snack af Foster Farms Jeg prøver de nye Foster Farms Bold Bites Snacks! Dette er et nyt madfinding, og jeg har lige så tilfældigvis set dem 21 dages strækning udfordring for løbere dag 8 21 dages stræk Challenge for løbere dag 8 21 dages strækudfordring for løbere. Dag 8 i Stretching Series - I dag laver vi en quad -strækning. Find noget Kør rapport for 6. til 12. maj Kør rapport for 6. til 12. maj Hej! Hvordan kørte du og spiste denne uge? Her er min runde af løb, mad, sjove, tilfældige og opdateringer fra th ⚡ af Shareaholic .