0

Hvordan (og hvorfor) atletiske kommissioner kan rydde op i PED -misbrug i MMA

February 9, 2023

_________________________

På denne uges Canadian Bar Association Combat Sports Legal Conference spurgte jeg UFC’s advokat, Michael Mersch, uanset om Zuffa har nogen planer om at gennemføre regelmæssige, tilfældige, ude af konkurrenceforsøg for deres kontraherede krigere. Kort sagt var hans svar dog ikke detaljerne i hans svar giver god indsigt, at et krav nogensinde skal udvikle sig efter skade i hænderne på en PED ved hjælp af modstander, Zuffas metode vil være at aflede ansvar over for regeringsregulatorer. Det er en metode, der bare kan fungere, og af denne grund skal atletiske provisioner være meget omhyggelig med at opdatere PED -testpraksis til overkommelige standarder.

Mersch svarede som følger:

”UFC har en politik for test af forbedring af præstationer for alle dens krigere, når de kommer ind i UFC. Vi ønsker utvivlsomt at starte processen, hvor vi ved, hvem vi bringer ind i organisationen, er ren. Fra det tidspunkt arbejder vi selvfølgelig altid, konsekvent, med atletiske kommissioner, der er ansvarlige for narkotikatest ud over det. Der er forskellige atletiske kommissioner, der tester på forskellige niveauer. Nogle vil bare teste et par krigere, nogle vil teste mere. Der er visse jurisdiktioner, som UFC selv regulerer, fordi der ikke er atletiske kommissioner eller forbund overalt i verden, og når det sker, tester vi hver eneste fighter. Så bogstaveligt talt hver eneste fighter på kortet, når vi er ansvarlig for det, bliver testet. Så der er ingen tvivl om, at vi som virksomhed er 100% for narkotikatest. Vi støtter det.

Igen har vi nogle andre bekymringer uden for det, dog med hensyn til det faktum, at vores krigere er uafhængige entreprenører. Når de er tilmeldt for at kæmpe i en bestemt jurisdiktion, er vi nødt til at overholde lovene i denne jurisdiktion. Vi påtager os ikke nødvendigvis det at Chelsea FC Trøje antage, at vi skal gøre mere. Vi udsætter de individuelle kommissioner. ”

Advokat David Goldstein tilføjer derefter

”Én ting, der kommer op, og jeg tror, at nogen bloggede om det for nylig, spørgsmålet om at gå til PED -punktet, hvis du accepterer en kamp mellem to rene atleter og en, du finder ud af, efter at det har været alle slags saftede op Og alle slags PED’er, gør det samtykke til denne kamp? Troede jeg, at jeg kæmpede for den stærkeste, som personen kan være, og nu kæmper jeg faktisk med den person på stoffer XYZ, ville det være et ideal at hævde, at indgive sag? Det er et interessant spørgsmål “

Det er et spørgsmål, der sandsynligvis vil blive overholdt på et tidspunkt på et tidspunkt.

Når den tid kommer nylige kommentarer fra UFC’s Lorenzo Fertitta, skaber en endnu stærkere sag for Kommissionens ansvar. Fertitta har været vokal for, at UFC ville finansiere Athletic Commission -bestræbelser på at gennemføre tilfældigt, ude af konkurrencetest. Når vi værdsætter, at dette vil fjerne en atletisk provisioner, der kan gemme sig bag budgetbegrænsninger, skaber dette et endnu større behov for provisioner til alvorligt at overveje tilfældige ud af konkurrencetest for alle licensindehavere.

Kommissionernes evne til at gennemføre konkurrencetest afhænger af jurisdiktion. To spørgsmål, der kommer i spil, er varigheden af kamplicenser og lovpligtige PED -testmagter.

Nogle kamplicenser er kun gode til en enkelt kamp. Andre jurisdiktioner udsteder dem i en fast tidsramme, typisk et år. Forskellige VM i fodbold Trøje jurisdiktioner har også forskellige politikker om, hvornår PED -test kan finde sted med nogle kun opfordring til test efter bout, mens andre kan teste når som helst i en licensperiode.

Hvis regulatorer er alvorlige med at rydde op i sporten, skal en jurisdiktion med årets lange licens og ude af konkurrencetestningsevner tage Fertitta op på sit tilbud og gennemføre tilfældige, detaljerede tests på alle licensindehavere. Nevada er en jurisdiktion, der kan opnå dette, hvis de har viljen til at gøre det.

I henhold til regel NAC 467.012 (7) er Nevada -licenser gyldige i hele kalenderåret, hvor de tildeles. NAC 467.850 (5) giver mulighed for at teste ud af konkurrencelæsning som følger ”En ubevæpnet stridende skal underkaste sig en Serbiens fodboldlandshold Trøje urinalyse eller kemisk test, hvis Kommissionen eller en repræsentant for Kommissionen instruerer ham eller hende til at gøre det.”. Dette sprog er bredt en tillader detaljeret PED -test.

Nevada, eller en anden jurisdiktion med lignende beføjelser, ville være klogt at være leder, tage UFC op på deres finansieringstilbud og udføre detaljerede PED -tests til alle aktuelt licenserede stridende. Dette vil ikke kun udslette misbrug, men bringe integritet til atletiske kommissioner i deres rolle som sikre keepere af sporten.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Ulovlige PED’er og videnskabsbaserede suspensioner i Mmajanuary 27, 2014in “Doping”
Maryland Athletic Commission drager fordel af Zuffa PED Test Funding Offerapril 4, 2014in “Doping”
En bedste mulighed for PED -reform i MMAOCOBER 9, 2013in “Doping”