0

P.F. Chang er hjemme

July 11, 2022

Denne udgivelse givet dig af P.F. Chang’s House -menu. Materialet såvel som udtalelser, der er udtrykt nedenfor, er runeatrepeat.

Mine seneste videoer

Marathon Training Day 1

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 12 sekunder

Næste op
4 minutters træning i underkroppen til løbere
04:49

Direkte
00:00
08:21
03:12

Hej! Jeg kom lige tilbage fra en hurtig 24 -timers tur til Palm Springs for at gå til min fineste ven. Jeg vil udfylde dig på det sjove i endnu et indlæg, i dag taler vi bare om at løbe såvel som at spise. Mine foretrukne ting. For nylig P.F. Chang’s House -menuteam kontaktede mig for at prøve deres tilbud. Jeg handlede om det, da jeg kan lide al orientalsk mad. Lad os gøre det!

Men først, løb.

Jeg vågnede tidligt lørdag formiddag for at komme på lang sigt. Det var bare okay. Jeg føler mig virkelig ude af form lige nu. Boo. Jeg tror, ​​det er en kombination af min tåskade såvel som så meget rejser i december såvel som januar, der holdt mig væk fra tidsplanen. Jeg gjorde det allerbedste, jeg kunne så godt som kom på 14 miles.

Derefter blev jeg parat til at gå. Da det var en hurtig tur, pakket jeg lys. Jeg greb lige nogle ting såvel som kom på vejen.

Jeg greb en gnist for at give mig lidt energi til drevet såvel som var der i 2 timer fladt.

Hvorfor er der altid webtrafik på 91? Kan nogen fortælle mig det?

Cindy så godt som jeg havde en sjov lil middag såvel som drikkevarer. Det var ret lav nøgle.

Derefter vågnede jeg lys såvel som tidligt i morges til en regnbue. Præcis hvor utrolig er det?

Efter en tur ramte jeg vejen, da der var en storm, der kom så godt som ingen i SoCal forstår nøjagtigt, hvordan man kører i regnen, inkluderet mig.

Da jeg blev bedre at huse, blev jeg mere sulten af ​​minuttet (typisk). Jeg ville dog ikke stoppe med en hurtig madplacering.

Hvad er en sulten kvinde at gøre?

Jeg besluttede at slå Ralphs (min regionale købmand) til noget hurtigt at lave, da jeg kom hjem. såvel som dette producerede det perfekte tidspunkt at prøve en af ​​P.F. Chang er ved husmåltider. De er i det frosne afsnit i købmanden. Mine lil ralphs (den, jeg handler på, jeg ejer det ikke) havde 9 forskellige muligheder. Jeg gik med den mongolske stilkød, da det syntes at være det sundeste.

Jeg greb ligeledes en pose med frosset brun ris. Såvel som da jeg fik hus havde jeg et fuldt på elegant måltid på 8 minutter. Helt seriøst.

Det mongolske oksekød inkluderer strengbønner såvel som røde paprika. Jeg tilføjede nogle broccoli lige siden jeg havde det til rådighed, men jeg var imponeret over mængden af ​​strengbønner i måltidet. Saucen var velsmagende såvel som den brune ris gennemvædet alt for yderligere smag.

Måltiderne produceres 2 personer. Jeg er kun en person, men jeg kan spise som to. I stedet for at afslutte alt fra delede jeg det ud, så jeg har endnu et måltid, der venter på mig (så snart jeg overflader dette indlæg).

Og det superhurtige måltid giver mig ekstra tid til at rydde op i det rod, Vegas lavede, da jeg var væk …

Han er jordet.

Du kan inspicere mere info om P.F. Chang er her. Eller måske fejre wok onsdag

Wok onsdag

Spørgsmål: Præcis hvor lang tid tog det dig at tilberede dit sidste måltid?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

Dagens Costco Haul

Dagens Costco Haul

Kørsel af blog Costco købmand. Kør spis gentag Instagram -hjul Costco skal have sunde favoritter såvel som bedst

Hvad jeg spiser på en dag – for løbere

Hvad jeg spiser på en dag – for løbere

Hvad jeg spiser i en dagsvideo af en løber. Maddagbog om hvad jeg spiste en dag morgenmad, frokost, middag såvel som snacks. plus15 Hurtige snack -ideer

15 Hurtige snack -ideer

Hvad skal man spise, før du løber, såvel som hvornår du skal spise. 15 Hurtige pre run -snackkoncepter til nye løbere samt træning til et halvmaraton

Hvad jeg spiste i dag maddagbog – maraton træningsuge 4

Hvad jeg spiste i dag maddagbog – maraton træningsuge 4

Hvad jeg spiser på en dag. Food Diary Running Blog Training Week 4. Morgenmad, frokost, middag såvel som snacks plus noter om

Ernæring til løbere – Kør i form Sværheds Uge 5

Ernæring til løbere – Kør i form Sværheds Uge 5

Hvad er den allerbedste diætplan for løbere? Ernæringstips til løbere. Makroer til løb, tip til måltidsplanlægning samt kulhydrater

Jeg køber dig pizza- sjov Instagram Giveaway

Jeg køber dig pizza- sjov Instagram Giveaway

Jeg har fået en hel del anmodninger for nylig om at gøre et møde på løb eller planlægge en gruppekørsel for alle run spiser repeatere. synes godt om

⚡ af Shareaholic

.