0

Fredag ​​Foretrukket sundheds- og wellness -madrabatrater

July 25, 2022

Hej! glædelig fredag. I går var der to fyre lige her, der arbejdede på min gulv hele dagen.

Roksicansk syntes ikke generet af det, men Vegas blev i garderoben hele tiden. Jeg antager, at han ikke følte sig ekstremt social (åh, såvel som han er en rykk, men det er nøjagtigt, hvordan katte er, så vi bare ignorerer det, ikke?).
Mine seneste videoer

Rejse Jane Review
Rejs Jane Portable Urinal Review.

Flere videoer

Næste op
Hvad jeg spiser på en dag – Runner Edition
14:26

Direkte
00:00
08:21
08:01

Så min foretrukne favorit i ugen er, at mit gulv til sidst vil blive fastlagt ved udgangen af ​​dagen i dag (forhåbentlig). Så godt som jeg ikke længere bor i squalor. (Selvom jeg kunne lide at oplyse, at jeg boede i ‘squalor’, da det gjorde historien til at støj bedre.)

Og for resten af ​​mine favoritter …

Jeg har så mange tilfældige ting, jeg elsker i dag !! Jeg føler, at jeg er underlig, hvor jeg bliver super begejstret for ting. Er nogen anden sådan?

For eksempel: Jeg havde allerede været i Sabra før i sidste uge, men jeg blev super begejstret for Plant Tour igen såvel som som krammet / angrebet Brittany lige før vi startede. Seriøst, unge er jeg underlig.

Alligevel.

Dette er de foretrukne ting lige nu …

1. Den miljøvenlige juice fra min Chef V Cleanse. Det fik mig bare til at føle mig sund indefra.

Jeg er ligeledes glad for at rapportere, at jeg gjorde min fineste på 3 -dages rensning. Jeg stoppede med at arbejde det lidt med nogle frugter såvel som nødder i går. Jeg er fantastisk med det. Generelt føler jeg mig virkelig god. mindre oppustet. Mest markant føler jeg, at jeg har en frisk ren skifer til sundere spisning. (Brug kode RER for 55% rabat på deres renser.)

2. æbler. Så crunchy. Slå stedet.

3. Sriracha mandler. Jeg kan ikke huske, om jeg havde prøvet disse før. Begge metoder – som ’em. De er ikke super krydret.

4. Roxy såvel som Vegas hænger sammen med mig. Jeg kan godt lide alle disse lodne gode venner som mine værelseskammerater lige nu. (Jeg forstår dog ikke, om de er super ind i mig. Meh.)

5. Trives medlemskab!

Jeg opdagede lige om Thrive Market i december såvel som var super begejstret for at dele. Jeg bruger en hel del holistiske kosttilskud (post det snart) såvel som jeg kan lide at prøve nye glutenfri produkter såvel som andre sunde ting, jeg ser på Whole Foods såvel som Mother’s Market. Jeg er ekstremt heldig, at jeg har en hel del sundheds- og wellness -fødevarebutikker i nærheden af ​​mig i Orange County. Men en stor del af dig ikke – Boo.

Så jeg tøver virkelig med nogle gange at offentliggøre om produkter, som jeg ikke forstår, at alle har fået adgang til til. Nå, Thrive Market er et sted, hvor du kan få masser af sunde levende produkter til en rabat. Hej, perfekt.

De fleste af jer er også sandsynligvis allerede bevidste om, at specifikke sundheds- og wellness-butiksprodukter (som glutenfri, paleo, miljøvenlige rengøringsforsyninger) er dyre.

Enhver pause på omkostningerne er super værdsat, så jeg graver det mere end noget ved at trives.

De har hvad som helst fra snacks til allergi gratis bageprodukter til hundefoder. (Jeg fodrer ikke Vegas elegante mad, men hvis det er din ting for dine kæledyr, skal du inspicere det.)

6. Kører til Wine Tee, jeg offentliggjorde på Instagram i dag.

Vinderen af ​​Baggallini Carry Bag Giveaway er: Kelly i Oregon. Send mig et e -mail til dit fulde navn såvel som adresse, så jeg kan sende dig alt i én tote !!

Spørgsmål: Hvad er din foretrukne ting i denne uge?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del