0

Kørsel såvel som at sove såvel som brændstof

June 15, 2022

Jeg har fået et par e -mails i de sidste par uger om læsere/løbere, der føler sig yderligere udmattede efter deres løb. Timingen er sjov, da jeg tog en kort lur efter min lange løb i denne weekend. Jeg tænker ikke på mig selv en “lurperson” så godt som Ben så godt som jeg har haft kampe om dette (som når han ønsker at tage en doven lørdag lur så godt som jeg vil gøre 56 andre ting). (NatalieDee .com)

Men i nogle tilfælde under træning (eller efter en nat i Vegas) kræver jeg en lur! (Side note: Det foto er fra min bachelorette -fejring, hvor jeg ikke var udmattet overhovedet, men troede, at dette var morsomt. Jeg er sikker på, at du ville have Oplev det meget mere sjovt efter et par vodka tonics også.)
Mine nyeste videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 6
01:19

Direkte
00:00
08:21
00:51

I dag checkede jeg ud i selvmagasinet, at en hel nattes hvile er vigtig for helbredelse efter en vanskelig træning. Når du sover, reparerer din krop såvel som at styrke dine muskler (og du er måske også mindre øm).

Jeg siger, at jeg ikke er en lov, men jeg er religiøs over at få tilstrækkelig søvn om natten. Før “sengetid” tæller jeg baglæns til, når jeg kræver at vågne så meget som at sørge for, at jeg får mindst 7 timer, helst 8. Hvis du står op på nøjagtigt samme tid hver dag for arbejde eller institution, er det simpelt at gøre ( mine rutinemæssige ændringer dagligt).

Men en mere vigtig del af at holde dine energiniveauer højt er sørg for såvel som brændstof inden for 30 minutter efter din træning. Jeg forstår, at dette ikke altid er praktisk, giver ikke mening, hvis du ikke forstår videnskaben bag det, er modintuitivt, hvis du prøver at tabe sig.

Jeg ved.

Men gør det. Gør det.

Jeg lover, at jeg kan føle forskellen, når jeg spiser inden for 30 minutter efter et løb kontra gange, jeg ikke gør det. Ud over det er derfor, jeg spiser i mit svedige tøj. Rrrright

I andre nyheder var jeg sulten midt på morgenen såvel som druer x8.

Derefter spiste jeg miljøvenlige bønner, kalkun og en fiber en bar. Antager jeg, at det var frokost?

Lad os tale om det …

Tager du lur?

Spis inden for 30 minutter efter træning?

Tag pinlige fotos af dig selv samt udgiv dem på internettet?

Ja, faktisk såvel som ja.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

15 Hurtige snack -ideer

15 Hurtige snack -ideer

Hvad skal man spise, før du løber, såvel som hvornår du skal spise. 15 Hurtige pre run -snackkoncepter til nye løbere samt træning til et halvmaraton

Kørsel af tidsskriftskalender – juli 2020 helt gratis udskrivbar

Kørsel af tidsskriftskalender – juli 2020 helt gratis udskrivbar

Kørsel af træningskalender. Helt gratis udskrivbar løbende Jourmal til juli 2020. Kørsel af rutinemæssig planlægger for løbere af hele Leve

Juni kører kalender helt gratis udskrivbar træning

Juni kører kalender helt gratis udskrivbar træning

Kørsel af træningsplan for løbere med udholdenhedstræning samt løbstips. Kører du for fitness? Få den helt gratis udskrivbare kalender

December kører kalender helt gratis udskrivbar træningsplanlægger

December kører kalender helt gratis udskrivbar træningsplanlægger

Helt gratis kørselskalender såvel som at køre log udskrivbar PDF. December woRkout -kalender til løbere træningsplanlægger og

fineste forslag til at komme sig hurtigere udgivelsesløb

fineste forslag til at komme sig hurtigere udgivelsesløb

5 fineste metoder til at gøre efter dit løb for at komme sig hurtigere. Hvad burde du gøre efter et løb til at helbrede hurtigt og

Hvorfor løber jeg ikke på sandet, men du gør dig

Hvorfor løber jeg ikke på sandet, men du gør dig

At køre på sandet er fantastisk for dig. Der er fordele ved at køre på blødt sand på stranden, men ved at holde det en fortegnelse

⚡ af Shareaholic

.