0

Operation Beautiful – My Story

November 11, 2022

Jeg fik min kopi af operationen smuk i dag og troede, at dette ville være det ideelle tidspunkt at dele min OB -historie?

Nogensinde fordi hendes første post-it-note, Caitlins koncept bag Operation Beautiful, talte virkelig med mig. Jeg har altid stolt på at være meget støttende og positiv over for venner og bekendte. Men inde i mit eget hoved berører jeg mig kontinuerligt for at være fed, have dårlig hud, ikke være smart nok … Jeg kunne fortsætte.
Mine nyeste videoer

Så var hun væk – boganmeldelse
En god lytning – bog og podcast -gennemgangsserie
Derefter var hun væk af Lisa Jewell – tilgængelig på Audible, Amazon eller hvor som helst bøger sælges.

Er ‘så var hun væk’ en god lytning? Her er min anmeldelse!

For meget flere anmeldelser, links og forslag, tjek RuneatrePeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 1
03:12

Direkte
00:00
08:21
04:20

Jeg havde kritiseret mig selv så længe, ​​at jeg ikke engang var klar over, at jeg gjorde det hele tiden. Når som helst jeg fik et blik på mine ben i en refleksion, jeg ville blive meget flov over, hvor fed jeg var. Det var en frygtelig eksistens.

Når jeg ser tilbage, husker jeg første gang, jeg indså, at jeg var fed. Det var i tredje klasse, da nogen kaldte mig en “flodhest”. Kan jeg stadig huske den dag?

Sagen er, at jeg ikke engang var rigtig fed. Sikker på, jeg var på den lubne side og større end mine venner, men det var intet, der ikke kunne rettes med lidt mindre slik og lidt meget mere tag af tag.

Men i stedet for at spille udenfor samlet jeg i forlegenhed. Jeg har været selvbevidst om min krop, fordi 8 år. Det er virkelig trist, fordi jeg før denne tid var et meget selvsikkert og ude at gå barn.

Omkring samme tid skabte Caitlin Operation Beautiful, jeg forberedte mig til mit bryllup. Jeg var omkring 15 pund overvægtig for min højde (jeg bliver konservativ). Selvfølgelig ville jeg se bedst ud på min bryllupsdag og overvejede at lave en nedbrud.

Men efter virkelig at grave dybt og tænke over det, valgte jeg, at jeg ikke ville sulte mig selv af overfladiske grunde. Meget mere end noget andet ville jeg være tilfreds og føle mig godt.

Så i stedet for at arbejde på en maddiæt, gik jeg på en positiv tænkning.

Jeg mindede mig selv om, at jeg havde mange venner og familie om brylluppet, og de kunne godt lide mig, ligesom jeg var. Jeg mindede mig også om, at Ben bad mig om at gifte sig med ham selv med de ekstra 15 pund. Og han ventede på mig i slutningen af ​​gangen, uanset hvad skalaen sagde.

Livet er alt for kort til at bekymre dig om din vægt, når du burde være i øjeblikket. Især hvis det øjeblik kræver, at du stirrer ind i øjnene på manden i dine drømme.

Jeg sprang om bord på operationen smukke tog og gik faktisk på en udstationering, da jeg kørte over hele landet sidste sommer. Hver gang jeg sendte en note, fik det mig til at føle mig bedre og meget mere positiv til mig selv.

Jeg postede i Salt Lake City, Yellowstone, Mount Rushmore og mere!

Og for at vise, hvor meget god Karma kommer tilbage til dig, når du gør gode gerninger – en komplet fremmed efterladt Ben og jeg en “operation ægteskab” note! Det var den sødeste ting, der nogensinde er sket med mig.

Hvis du ikke har sendt en note endnu, skal du gøre det i dag. Du har et skrot papir og en pen. Skriv en note. Selv hvis noten ikke får dig til at føle dig bedre til, hvordan du ser ud, får det dig til at føle dig bedre over den slags person, du er, og hvad du bidrager til verden?

Og glem ikke at hente Caitlins bog! En af mine noter er på side 100?

Du er smuk. Tak for at have læst.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del