0

Fase to: Observation (over)

June 14, 2022

Hej Hej! Undskyld, jeg var Mia i går. Jeg havde en dag med crappy spiser og ville ikke rigtig eje op til det. Med crappy mener jeg kinesisk take-out og drikker ægnog ud af kartonen.

Erkendt skyldig ?
Mine seneste videoer

High Achiever – Good List Book Review
High Achiever af Tiffany Jenkins Book Review. Hurtig gennemgang af det nye memoir om en narkomaner dobbeltliv. Læs af forfatteren.

Let bog at lytte til, mens du løber, spiser eller hvad folk ellers gør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 1
03:12

Direkte
00:00
08:21
06:12

Jeg bestilte Pei Wei, og af en eller anden grund bestilte jeg det ekstra krydret, og det var morder! Jeg elskede det dog?

Intuitiv spisning – Fase to af min vej til intuitiv spisning var observation. Jeg tror, ​​fase 1 lærte om intuitiv spisning og indse, at jeg har brug for hjælp.

Jeg lærte først om intuitiv at spise omkring marts. Jeg læste bogen og gik derefter for at se Evelyn Tribole R.D. – en af ​​forfatterne. Hun er en terapeut og R.D., og jeg elsker hendes tilgang til vægttab via intuitiv spisning.

Men efter at have gået til hende i et stykke tid indså hun, at jeg havde meget foregået på det tidspunkt – bryllupsplanlægning, shopping til en condo med Ben, jobsøgning… – Ja, det var skøre tider!

Så Evelyn foreslog, at jeg skulle tage en pause fra at fokusere på mad og vægttab og nyde alle de spændende ting, der foregår i mit liv. Jeg var modvilligt enig, og vi besluttede, at jeg ville vende tilbage, når alt bremsede ned.

Siden den tid har jeg levet mit liv og bare observeret mine vaner – godt og dårligt. Jeg prøver ikke at bedømme, fordi bogen fortæller dig at være en neutral observatør og ikke at være vigtig (det er svært).

Nå, observationstid er forbi! Jeg har identificeret mine gode vaner, dårlige vaner og intuitive at spise hindringer. Nu er vi videre til …

Fase tre: At leve som en dvs.

Jeg er klar til at omsætte alt, hvad jeg har lært i løbet af de sidste ni måneder i praksis. Dette betyder at spise, når jeg er sulten, sover eller tager en pause, når jeg er træt og udtrykker mine følelser i stedet for at spise.

Jeg købte dette hvide bord, så jeg kan identificere mine følelser, når jeg er i køkkenet. En af øvelserne, som Tribole lærte mig, var at tjekke ind med mig selv på forskellige tidspunkter i løbet af dagen og identificere, hvordan jeg har det. At være opmærksom på, hvor jeg er på, hjælper mig med at genkende, hvis jeg er på vej til en følelsesladet/træt spisedag.

Ja, jeg satte brættet op med beskidte gamle sko snørebånd. Hvis du har en bedre idé, ville jeg meget gerne høre det. Og vær venlig ikke at foreslå, at jeg bare vasker sko snørebånd, fordi jeg er doven.

Så jeg vil tjekke ind med mig selv via dette bord hele dagen. Jeg ved, det lyder lidt meget kontrollerende og lidt skør, men det er det, jeg har brug for lige nu. Fred ud.

Morgenmad og løb! Jeg glemte næsten, at dette er en mad- og fitnessblog, ikke bare en skør pige, der taler om hendes forstyrrede spisevaner blog.

Jeg gjorde 6 miles, og det var fantastisk! I dag er en absolut fantastisk dag. Jeg blev endda lidt for varm med alle mine lag på! elsker det.

Sandheden fortælles, at New Kashi -korn er næsten halvvejs væk. Jeg elsker det. Lidt for meget faktisk.

Jeg lavede en yoghurtskål med jordbær chobani, banan og korn. Jeg føjede også noget mandelsmør til skeen? Og mens jeg er forelsket i det nye Kashi Crisp -korn – elsker jeg ikke denne naturens sti. Jeg forventede flere rosiner og klynger – og græskarfrøene er helt MIA. Boo. Jeg elsker normalt N.P., men jeg får ikke dette igen. glædelig mandag ?

Julen er kun 11 dage væk !!! Er du færdig med din shopping endnu?!?!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

Orange County Fair 5K Race Rabat og 5K træningsplan

Orange County Fair 5K Race Rabat og 5K TRAining Plan

Hej! Hvis du elsker at løbe og spise så meget som jeg gør, skal du overveje at køre en 5k og gå til messen … husk L

Nøglen til at lære af de dårlige løb for at blive bedre og løbe hurtigere

Nøglen til at lære af de dårlige løb for at blive bedre og løbe hurtigere

Sådan lærer du af et dårligt løb. Følelse af langsom eller træt sker, nogle gange er du nødt til at skære et løb. Sådan regner man

Sådan stopper du en dårlig vanehack – 126

Sådan stopper du en dårlig vanehack – 126

Trick til at stoppe med at spise, binge spisning eller en anden dårlig vane. Det bedste intuitive spisetip til at hjælpe dig med at grøfte kosten a

Weekendløb og spiser opdateringer

Weekendløb og spiser opdateringer

Hej! Hvordan går det? Jeg har en hurtig oversigt over denne weekend’s løb, spisning og … gentagelse. Åh, og jeg lytter endelig

Treadmill brusebad Shark Tank og er frokostdatoer … datoer?

Treadmill brusebad Shark Tank og er frokostdatoer … datoer?

Hej! Hvordan går det? Bare tjek ind med min yndlings løb og spisning fra denne weekend! Hvad har du gang i? Først

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, tip til sommerkørsel og mere!

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, tip til sommerkørsel og mere!

Kørsel af mad fitness intuitive spisespørgsmål og svar. Tips til sommerkørsel, hvad du skal gøre, hvis du er deprimeret og

⚡ af Shareaholic

.