0

En meget bedre bagel?

September 23, 2022

Jeg kan godt lide bagels. En masse. Jeg ønsker, at jeg ikke gjorde det, men det gør jeg. Hver gang jeg går til Panera til frokost, ender jeg med at bestille en bagel til chomp med min salat/sandwich combo. Det er unødvendigt, men jeg er svag.

På grund af min lignende for den dejagtige lækkerhed er jeg altid i at gennemse en “hverdags” bagel. Mens jeg kan godt lide Bagel Shop Bagels, forstår jeg, at det ikke er den allerbedste mulighed til morgenmad på hver dag. Hos House spiser jeg sundere versioner ganske regelmæssigt så godt som jeg for nylig opdagede en ny art at prøve – Naturens egne tynde skiver bagels.
Mine nyeste videoer

High Achiever – Great Lyt Book Review
High Achiever af Tiffany Jenkins Book Review. Hurtig evaluering af det nye memoir om en medicinafhængig dobbeltliv. tjekket af forfatteren.

Let bog at lytte til, mens du løber, spiser eller hvad folk ellers gør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Næste op
Ansigtsmaskeforslag til at køre såvel som at gå udenfor
07:15

Direkte
00:00
08:21
06:12

Disse har virkelig ekstremt lignende statistikker som Thomas ‘Bagel Thins, medmindre de har 30 meget flere kalorier. Uanset hvad der ellers er praktisk talt identisk.

Naturens garanti -bagels er mindre, uanset hvor tykkere end Thomas ‘version. (Her er NP Bagel til venstre.)

Naturens garanti er øverst lige her – tykkere, dog mindre i diameter. Så det afhænger virkelig af din præference.

I dag prøvede jeg naturens garanti med AB & Banana. Ekstremt god, ekstremt sej. Jeg kan lide det! Jeg kan ikke vælge, hvilken jeg jeg kan lide meget bedre endnu, men jeg vælger typisk den chewier -indstilling, så NP kan vinde den?

Jeg lavede ligeledes en smoothie, da jeg kan godt lide dem såvel som at tro, at det er den allerbedste metode for mig at få protein såvel som chiafrø efter et løb.

Race News – Denne weekend Ben så godt som jeg laver en road trip så meget som NJ til hans årlige genforening. Jeg havde søgt efter et regionalt løb såvel som sket for at snuble over en 5K, der sker på hans institution lørdag!

Jeg mailede arrangøren såvel som spurgt, om jeg stadig kan indikere (tilmeld dig på nettet allerede er lukket). De sagde faktisk så godt som jeg kan passe på det løbsdag.

Jeg er så begejstret for at løbe et sjovt løb i NJ. Jeg ønskede virkelig at løbe et løb i hele det nærmeste af specificeringer, før vi rejser, men jeg tror ikke, at timingen kommer til at fungere. I det mindste får jeg en mere!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del