0

Buzz Marathon i San Miguel, CA

September 4, 2022

Hej fra Morro Bay, CA! I går gik jeg mod nord mod en road trip -flugt – med et løb kastet ind

Mine seneste videoer

At lære af et dårligt løb
Dårlige løb sker – her er hvordan jeg flyttede forbi det og lærte af mit næste løb. Tip for at hjælpe dig med at blive en bedre løber ved at være en neutral observatør af dine træningspas.

03:48

Jeg har ønsket at tage til Paso Robles for vinsmagning. Jeg elsker at løbe halvmaraton. Der var fugle og sten overalt.

Jeg er i Morro Bay, som ligger syd for San Miguel, så det var en tidlig vågne op til løbet!

Jeg løb buzz halvmaraton (der er også en fuld og 5k). Det er faktisk på en militærbase, som var super interessant!

Da vi kom der, måtte vi tjekke ind med basen, og da det var på basen, var der ikke nogen tilskuere. Det var et lille løb, men jeg følte, at de andre løbere som et resultat var super venlige!

Jeg vil estimere måske 100 – 150 mennesker løb. Morgenen var helt fantastisk at starte.

Kurset havde et par bakker og en morder en i slutningen. De frivillige var super pæne. Det var virkelig den eneste jubel langs kurset, så det blev meget værdsat! Jeg havde aldrig været på en militærbase som denne før, så jeg tjekkede virkelig landskabet (eller mangel på dem).

Da det var sådan et lille løb, endte jeg med at afslutte noget solo. SR og jeg har drøftet, at jeg er underlig og er a-okay uden skarer, så det var fint af mig.

I dag var ikke rigtig min dag, så jeg havde et ujævnt løb. Jeg følte det bare ikke og var glad for bare at få det gjort i 1:54

Elsker, at de gav hunde -tags i stedet for medaljer!

Da dette var et super lille løb, blev jeg super overrasket over at møde en læser her – en læser fra den anden side af verden også! Charlotte er fra New Zealand og ferie med sin far i USA. Hun opdagede mig efter løbet og sagde hej!

Derfra var det tid til at spise!

Og har en anden sjov vinsmagning …

Mere om det senere.

Tjek San Miguel Marathon / Half Marathon, hvis du vil rocke det næste år!

Spørgsmål: Hvad gjorde du lørdag?

Ansvarsfraskrivelse: Jeg fik en Bib i bytte for en nævnelse af sociale medier. Alle udtalelser er mine egne.