0

Brunch såvel som Holy Bible Research Study

June 20, 2022

Hej! Jeg indså lige, at jeg ikke bare har delt, hvad der foregår i Monicanland for nylig! Jeg har billeder af løb, at spise såvel som livet fra torsdag til søndag, såvel som jeg har lyst til at være livsstartsartikler er de mest sjove (og mindst informative, men hvad skal du gøre). Lige her er det sjove såvel som mad fra torsdag – det var en ekstra velsmagende dag.

Torsdag formiddag kom jeg på kort løb samt 21 -dages reparationstræning.
Mine mest aktuelle videoer

Podcast recaps fra 6. august
Og her er en ny video med en hurtig oversigt over 3 podcasts, jeg lyttede til i går.
Podcasts genindvundet:

Drama Club – April 2018 -episoden om Monica Lewinsky såvel som juli 2018 -episoden om Conan O’Brien såvel som hertuginde af York Fergie. Fascinerende ting!

Morgen Toast Podcast – Dagens episode om varme emner inklusive E! Nyhedserklæring om, at showet vil blive helt annulleret (Times er blevet ændret lidt for nylig, men nu er det forbi).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Interview med kaptajn Sandy fra under dæk Middelhavet

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 26 sekunder

Næste op
High Achiever – Great Lyt Book Review
06:12

Direkte
00:00
08:21
07:26

Tilståelse: I betragtning af at jeg lige kom tilbage fra et løb såvel som sulten spiste jeg brombær, mens de gjorde opvarmningen.

Derefter gik jeg til Holy Bible Study. Vi laver en ny bog kaldet alle ting nye af Kelly Minter. Jeg savnede uge en, så jeg kan ikke dele noget om det endnu. Men jeg kan virkelig godt lide minter, så her håber det er fantastisk! (Min Big Cup er fuld af stimuleret I Mix 1 Scoop i en Shaker Cup med ca. 20 oz vand.)

Dette er med en regional kirke-det er ikke den hellige bibelforskningsundersøgelse, jeg har talt om før, det var bare SR såvel som et par venner (vi gjorde dog lignende bogledede studier). Før SR flyttede sig langt langt væk introducerede hun mig imidlertid for denne kirke. ”Hey Church, hvad er jeg Monica…” Det er her, jeg har arbejdet på Food Pantry såvel som gjort nogle husholdningsnatbegivenheder.

Men jeg har ikke foretaget en hellig bibelforskningsundersøgelse lige her før, så jeg var lidt bange, da jeg ikke ville forstå nogen. Det er en virkelig enorm kvindes Hellige Bible Research Study Group – der er over 10 borde på 8 eller meget flere kvinder på hver. Jeg fik tildelt en tabel, da jeg abonnerede på den sidste forskningsundersøgelse i januar. Vores gruppe er en blanding af gamle, unge mødre, ikke mødre såvel som nogle rødhårede mexicanske … men alle er utroligt vidunderlige såvel som jeg er virkelig glad for at jeg tilmeldte mig.

Men det er ikke engang den afgørende del … Jeg begravede føringen!

Da det var Valentinsdag, havde de en stor brunch !!

Jeg fik ikke et foto af hele spredningen – det var en lang række borde, der var stilt op såvel som dækket med æggryderoller, havregryn, bagels, salater, franske toastbager, frugt såvel som mere. Plus en separat tabel med desserter. Gud velsigne det.

Derefter ledte jeg huset for at forberede en opskrift, jeg arbejder på til en opgave …

Og spillede skjul med Vegas.

Så spillede jeg stjæle-fries med Ben. Han dukkede op sent med et ton pommes frites fra et regionalt burger -led. De tilslutter dig.

Jeg var nødt til at skifte mit lange løb i weekenden, da det var vanvittigt stormende i SoCal – vi vil tale om det næste udgivelse, da dette bliver ret så godt, så godt jeg skal tilbringe lidt tid i køkkenet.

Se dig lidt!

Spørgsmål: Hvad er dit foretrukne brunchmåltid eller opskrift?

Gør du det? Eller ligesom det ??

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Pizza Giveaway on Run Eat Gentag Instagram Info

Pizza Giveaway on Run Eat Gentag Instagram Info

Der er et nyt løb spiser gentagne podcast op nu! såvel som den nye løbende ven sjovCtion starter med Kaleena. Til ære for hendes ‘Vic

Hvad jeg spiste i dag maddagbog – maraton træningsuge 4

Hvad jeg spiste i dag maddagbog – maraton træningsuge 4

Hvad jeg spiser på en dag. Food Diary Running Blog Training Week 4. Morgenmad, frokost, middag såvel som snacks plus noter om

15 Hurtige snack -ideer

15 Hurtige snack -ideer

Hvad skal man spise, før du løber, såvel som hvornår du skal spise. 15 Hurtige pre run -snackkoncepter til nye løbere samt træning til et halvmaraton

Min hviledag morgenrutine

Min hviledag morgenrutine

Min morgenrutine på en hviledag fra løb. Hvad jeg gør, hvad jeg spiser på en hviledag såvel som andre BT’er uden løbsdag

Hvad jeg spiser på en dag – for løbere

Hvad jeg spiser på en dag – for løbere

Hvad jeg spiser i en dagsvideo af en løber. Maddagbog om hvad jeg spiste en dag morgenmad, frokost, middag såvel som snacks. plus

Hvad jeg spiste i dag- maddagbog

Hvad jeg spiste i dag- maddagbog

Hej! Dagens Instagram Inspect in Publicer er en maddagbog. Det har været så længe i betragtning af at jeg har gjort en hel dag med spiser … dog gebyr

⚡ af Shareaholic

.