0

50 af de bedste fitness Blogs

October 15, 2021

Jeg er ikke sikker på, om du har bemærket det, men der er så mange fitness-blogs på internettet. Sikker på, hvis du har et specifikt emne, du ønsker at Google, kan du finde en artikel eller to. Men hvis du søger efter en god blog til at stole på og revidere igen og igen, det kan være overvældende.

Så vi har samlet de 50 bedste fitness blogs for dig at udforske. Ja, 50! Det er meget, men vi kan forsikre, at du vil finde en, der vil passe til din stil af fitness og hvad du leder efter i en forrygende fitness blog!
Indhold skjul
50 bedste fitness Blogs
Healthline
Lev stærkt
Garmin
verywell Fit
myfitnesspal Blog
Mind Krop Grøn
Selv
Runner World
POPSUGAR
Fitbit
ACE Fitness
Reebok
Den Beachbody blog
AKTIV
Nerd Fitness
Breaking muskel
Muskler og styrke
Mand med mange
OpenFit
SkinnyMs
YogiApproved
Fit bund Piger
Få sundt U
Tony Gentilcore
Born Fitness
Simpelthen Shredded
Gulerødder N Cake
12 minutter atlet
Fitwirr
Kærlighed Sweat Fitness
UP Blog
Dr. John Rusin
Balanced Life
Visuel effekt Fitness
Art of Healthy Living
Carmy
DIY Aktiv
Spot Me Bro
Avanceret Human Performance
Knocked-Up Fitness
Stærk hjem Gym
Power Kager
Eat Pray Workout
Aktiv Weekender
Yoga Anita
Fitness i byen
Den Trusty Spotter
Det Squat Bot
Gym Guider
Kayla in the City
Daglig rutine Fitness
Endurancely

50 bedste fitness Blogs
Healthline

Hvis du nogensinde har set op noget sundhed eller fitness relaterede, chancerne er, at du har kørt over en artikel på Healthline bloggen. Fra generisk egnethed til flere specifikke emner som kvinders velvære, det har fået det hele.
Lev stærkt

Med deres selskab nøgler til et sundt liv er at komme i form, spise bedre, administrerende vægt, og leve godt, deres blogindlæg linje med netop det.
Garmin

De fleste mennesker i fitness verden kender Garmin for deres fantastiske smartwatches, de har også en utrolig og informativ blog. Mens Garmin er ikke kun et fitnesscenter blog, det indhold for alle ting fitness er top-tier.
verywell Fit

I modsætning til Garmin, verywell Fit har et fokus: fitness. Denne blog har nogle fantastisk indhold, men en anden ting, der gør det skiller sig ud fra resten er dens redskaber. De har en opskrift Ernæring Lommeregner, kalorier forbrændt ved aktivitet værktøj, tempo Lommeregner og meget mere. Disse værktøjer er virkelig værdifuldt for dem, der forfølger en sund og fit livsstil!
myfitnesspal Blog

Kendt for sin kalorie-optælling og fitness beregning app, myfitnesspal er en Under Armour ejet firma, der er dedikeret til at give sine brugere og læsere med ”effektive værktøjer, der gør det lettere for alle at leve et sundere liv …”
Mind Krop Grøn

Mind Krop grønne tilbud coaching, klasser og kosttilskud kredser omkring et sundt sind og krop. men du vil også finde et væld af fitness blogindlæg at fremme en sund sjæl og krop så godt!
Selv

Du har måske hørt om Selvet som det er en vildt populære dameblad, men du måske ikke har indset, at de også har fantastiske blog-indhold for kvinder i fitness!
Runner World

Ved titlen på denne ene, du ved, det vil dreje en masse om at køre, men det dækker også en masse andre fitness emner, herunder: at finde det rigtige gear, ved hjælp af din kost til brændstof din præstation, og forebyggelse af personskader.
POPSUGAR

POPSUGAR fitness har fået det hele! Fra sund levevis og ernæring til sport og endda workout videoer, hvis du har fået et fitnesscenter spørgsmål, kan de svare på det.
Fitbit

Denne fitness blog er en anden på den liste, der kan overraske dig! Vi ved alle, Fitbit for deres fitness ure og tilbehør, der har fuldstændig forvandlet, hvordan mennesker arbejder ud og se deres bevægelser. Hvad du måske ikke har indset er, at de har fået en ganske fitness indhold også!
ACE Fitness

Hvis nogen fitness blog ved, hvad det taler om, det er ACE. En årsag du ved, du får gode oplysninger er, fordi de er faktisk en verdenskendt certificeringsorgan for personlige trænere og fitness-instruktører!
Reebok

Ja, Reebok har fået usædvanlige sko, men de har også fået nogle udestående fitness blogindlæg!
Den Beachbody blog

Millioner af mennesker bruger Beachbody programmer for at nå deres fitness mål, men de har også en blog, hvor de bogfører fitness råd, opskrifter, kost tips, og mere.
AKTIV

ACTIVE er ikke blot en fantastisk hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig til din næste løb. Du kan også finde artikler med fitness pegepinde, hydrering guider, knægt og familie sundhedsrelaterede emner.
Nerd Fitness

Der er ikke noget nørdet om at få dit liv sammen og nå dine træningsmål, men Nerd fitness er en unik blog og hjemmeside, der tilføjer lidt sjov til dine daglige fitness artikler.
Breaking muskel

Hvis du er ved alle ting muskeltræning og ren styrke, så er dette fitness blog for dig!
Muskler og styrke

Muskel og styrketræning hjemmeside er virkelig brugervenlig og har artikler organiseret efter emne. Med 12 forskellige emner til at udforske, er du nødt til at klikke på for at se dem alle, men de dækker muskeltræning, træningstips, atlet interviews og meget mere.
Mand med mange

Mand med mange er et site rettet helt mod mænd (som kan du sikkert fortælle fra deres navn)! De har masser af fitness og fitness relaterede artikler til fyrene.
OpenFit

Sammen med informative fitness artikler, OpenFit tilbyder også levende-streamet klasser, ernæring planer og kosttilskud for at hjælpe dig og din rejse til sundhed og fitness.
SkinnyMs

Personligt er jeg virkelig imponeret over denne blog. Du kan fortælle, at det er godt sat sammen og organiseret med masser af indhold. Opskrifterne ser lækker, og der er så mange fitness udfordringer og planer om at lære af.
YogiApproved
Mens du kan finde mere end blot information om yoga på denne fitness blog, har de absolut rettet det til en yoga-fokuseret publikum. Hvis du elsker yoga, vil du elske denne blog!
Fit bund Piger

Må ikke du bare elsker en god ordspil til en blog titel? Jeg ved, jeg gør! De har også Fit Bottomed Mamas, Fit Bottomed Eats, og Fit Bottomed Zen!
Få sundt U

Sloganet er ”Vi ønsker, hvad u ønsker”, og de giver eksempler som, ”find ting værkerne” og ”ser ti år yngre.” Væsentlige, de har fokuseret denne blog på at hjælpe dig med at finde det, du leder efter i fitness og velvære.
Tony Gentilcore

På denne blog er der masser af indlæg med en masse sort! Skriveprocessen er sjovt og afslappet, hvilket gør det nemt og relateres at læse!
Born Fitness

Født fitness har en virkelig interessant og informativ koncept! Som deres hjemmeside annoncerer, de interviewe top fitness-eksperter, så kondensere oplysningerne i let læselige artikler. De er videnskabeligt baserede og den ægte vare!
Simpelthen Shredded

Dette er en anden fantastisk én for dem, der ønsker at være i kroppen-bygningen, muskler og styrke arena!
Gulerødder N Cake

Køre ved en Certified Nutrition coach og en funktionel Diagnostic Ernæring Practitioner der er imod crash-kost kultur, hjemmesiden tilbyder mere end bare et fitnesscenter blog med coaching, ernæring programmer, en podcast. Du kan finde masser af gode oplysninger om din fitness rejse!
12 minutter atlet

Denne blog handler om at være effektiv med din tid og lære, hvor hurtigt kan høje interval træning ændre dit liv. Sammen med fantastisk blogs, har de også en velkendt bog og app med træning for at forvandle dit helbred og styrke!
Fitwirr

Mens nogle af disse fitness-blogs er gearet til en bestemt målgruppe, er Fitwirr meget godt afrundet med noget for enhver smag.
Kærlighed Sweat Fitness

LSF handler ikke kun om fitness-det har også indlæg om rejser og livsstil. Hvis du nyder deres stillinger, kan du altid hente deres app så godt!
UP Blog

Den ultimative ydeevne Blog handler om netop det .. At opnå ultimativ ydeevne både mentalt og fysisk med deres stillinger, coaching, og programmer.
Dr. John Rusin

Dr. Rusin har ganske ry-have arbejdet med professionelle sportsfolk til at træne og undervise om hans smerte-fri præstation træning model. Han handler om at få resultater, mens du tager vare på dig selv ved at stå op til dato, den nyeste forskning til sport medicin. Du kan se dette flettet ind i hans blogindlæg.
Balanced Life

Selvom det ikke kun for kvinder, Balanced Life har en fantastisk mængde oplysninger og indlæg om at finde balancen i moderskabet og kvindelighed.
Visuel effekt Fitness

Visuel fitness indvirkning har en masse artikler om vægttab, fedttab, og opnå din optimale krop. Sitet fokus er exceptionel muskeltonus uden overskydende størrelse.
Art of Healthy Living

Artikler i Art of sund levevis tilbyder en bred vifte af fitness-relaterede emner, herunder skønhed, sundhed, fødevarer og opskrifter, og meget mere. Du vil også finde anmeldelser for forskellige elementer i hver af de kategorier, som er interessant!
Carmy

Med mere en livsstil vægt på personlige præg, dette Canada-baserede blogger byder på sjov fitness blogindlæg!
DIY Aktiv

Med over 50.000 tilhængere på deres Pinterest, DIY aktiv har ganske publikum! De tilbyder oplysende og inspirerende artikler samt at-home træning og opskrifter!
Spot Me Bro

Som navnet på denne fitness blog antyder, er det meget stærkt påvirket af bodybuilding samfund. Så hvis der er noget, du er interesseret i, definitivt give denne blog et kig!
Avanceret Human Performance

AHP har været med i nogle stjerne-besat magasiner, herunder mænds sundhed og muskel og fitness. De organiserer meddelelser fra forskellige muskelgrupper til at fokusere på, så det er perfekt, hvis du ved, hvad du ønsker at lære mere om og arbejde på!
Knocked-Up Fitness

Ligesom ”Spot Me Bro”, titlen på denne blog siger det hele! Hvis du har gættet, at dette ville være alt om egnethed hele graviditeten, ville du være korrekt!
Stærk hjem Gym

Stærk hjem Gym hjælper travle mennesker blive stærkere og montør med deres egen overkommelig hjem gym. Den personlige træner er på bloggen brug for 80:20 princip at få resultater effektivt.
Power Kager

Køre af Kasey Brown, en CPT, der ønsker at hjælpe de unge kvinder føler bemyndiget gennem sundhed og fitness, kan du finde en masse inspiration og information.
Eat Pray Workout

Med en sjov blog titel, Amy Darcy er en Australien-baserede blogger wHo deler meddelelser af sundt, der lever gennem at finde balance og være fit.
Aktiv Weekender.

Den aktive Weekender Blog er en ekstraordinær inspirationskilde til at finde fitness ud over væggene i et gym! Med artikler om cykling, camping, vandreture og meget mere, vil du føle dig inspireret til at komme ud og komme i form!
Yoga Anita.

Hvis du leder efter alle ting fitness og yoga, kan du helt sikkert finde det her! Du kan også finde kurser og bøger for ekstra information.
Fitness i byen

En anden australsk-baseret fitness blog, fitness i byen byder på et solidt udvalg af information om alle ting fitness sammen med anmeldelser, tips og nyheder.
The Trusty Spotter.

Den troværdige spotter vil dele oplysninger om at blive fit og sund, samtidig med at du hjælper dig med at slippe af med alle dine undskyldninger – fra ingen tid til ingen penge, mener Evan, at der altid er en måde at komme i form.
Den squat bot.

Ikke kun om at få muskler og træne i gymnastiksalen, kan du også komme til denne kilde til artikler om løb, træning og spise sundt.
Gym Guider.

Alle ting gym kan findes her! Du kan finde tips om bygning af muskler, lære nye øvelser og alt imellem.
Kayla i byen

Kayla er en barre metode instruktør, der bor i NYC, der bruger hendes blog til at dele tips og tricks for at opnå fitness og velvære.
Daglig rutinemæssig fitness

Grundlagt af en kvinde, der overvandt sine egne sundheds- og fitness kampe. Hendes mål er for kvinder rundt om i verden at leve en sund livsstil og opdage lykke i deres kroppe.
Endurancey.

Denne blog handler om udholdenhed! Løb, cykling og vandreture er deres fokus!